fbpx Younify lanceert mobiele app 9straatjesonline.com! | Magento webwinkel

Younify lanceert mobiele app 9straatjesonline.com!

Younify heeft afgelopen week samen met Mobile Strategy een nieuwe mobiele applicatie gelanceerd. Deze applicatie is gemaakt voor de fashion site 9straatjesonline.com. Hiermee is deze site in Europa het eerste winkelgebied waar je werkelijk 24 uur per dag kunt winkelen en direct met je mobiele telefoon kunt betalen. In dit blogartikel kijken we naar de functies van deze applicatie van Younify!

Dé ultieme online shoppingsbuurt

De bekende Negen Straatjes van Amsterdam vormen één van de leukste winkelgebieden van Amsterdam. De bedenkers van 9straatjesonline waren zó onder de indruk van deze pittoreske 17-eeuwse straatjes in Amsterdam, dat ze hiervan een compleet online winkelgebied hebben gemaakt. 9Straatjesonline.com maakt het dus mogelijk om in deze straatjes online te shoppen. Onder meer hoogwaardige boetieks met moderne en vintage items, bijzondere kunstwerken en nieuwe merken zijn te vinden op de site. Naast winkelen kun je mode en lifestyle inspiratie opdoen door lookbooks en streetstyle foto’s.

Altijd shoppen, ook na sluitingstijd!

Heb je wel eens meegemaakt dat je na sluitingstijd door een winkelstraat loopt en een product in de etalage ziet staan dat je erg graag wilt hebben? Deze nieuwe mobiele applicatie maakt het mogelijk dat je dat product direct kan kopen. Scan de QR code die op de etalage hangt en je komt direct in de webshop van 9straatjesonline, waar je het artikel kunt bestellen. 9straatjesonline.com is hiermee nu het eerste Europese winkelgebied waar je 24 uur per dag kunt winkelen en betalen met je mobiele telefoon. Er zijn 30 winkels uit de Amsterdamse Negen Straatjes die hieraan deelnemen.

Hoe werkt de applicatie?

Alle winkels die hieraan deelnemen hebben een QR-code op hun etalage geplaatst. De gebruiker moet eerst de mobiele applicatie van 9straatjesonline.com downloaden op zijn of haar iPhone, hiermee kan de QR code van een winkel gescand worden. Als de gebruiker dit heeft gedaan, wordt hij of zij direct doorverwezen naar de door Younify ontwikkelde mobiele website van 9straatjesonline.com. Vervolgens wordt een overzicht met de etalage producten getoond. Je kan meteen het gewenste product selecteren en eventueel de gewenste kleur of maat kiezen en direct betalen met paypal. Het artikel wordt dan binnen twee werkdagen bezorgd. Gebruikers van Android telefoons kunnen dit ook, alleen dan met een reguliere QR codescanner.

Younify heeft de mobiele versie ontwikkeld

Younify beheerde al de Magento webwinkel van 9straatjesonline en heeft nu dus ook een mobiele versie hiervan ontwikkeld. Deze is gekoppeld aan de voorraadsystemen van de deelnemende winkels. De ontwikkelaar van de applicatie is Mobile Strategy. Zij hebben er voor gezorgd dat er een QR scanner bij zit, een store locator en een directe koppeling naar de mobiele site. De applicatie is de eerste in Europa waar je 24 uur per dag online kunt shoppen en betalen. Met deze mobiele app zijn 9straatjesonline.com, Younify, Mobile Strategy en PayPal dus voorlopers in de Europese markt!

X