fbpx Succesvoller op Bol? | Koppel je Magento webshop aan bol.com en gebruik onze expertise.

Magento expertise Younify + Bol.com extensie = 100% succes

Even de webshop koppelen, data doorsturen en verkopen maar. Dat denken veel partners vaak als ze hun winkel op Bol.com beginnen. Maar zo makkelijk als het lijkt, zo bewerkelijk blijkt de praktijk.

Gelukkig kan het nu anders met onze nieuwe Bol.com extensie, die nu beschikbaar is. Met deze extensie in Magento 2 bespaar jij jezelf voortaan al die tijd, tussenstappen en moeite. En nog belangrijker? Dankzij de ondersteuning met onze e-commerce expertise word jij bewezen succesvoller dan de rest!

 

bol.com extensie

 • Kwalitatief hoogwaardige Magento 2 extensie met alle functies die je nodig hebt om succesvol te zijn op Bol.com
 • 10 jaar Magento ervaring om je te ondersteunen bij de hardnekkigste problemen

 • veel kennis en expertise op het gebied van e-commerce
 • 4 jaar ervaring met succesvol verkopen op Bol.com

Val jij op of blijf je één van velen?

Als e-commerce specialist, Bol deskundige en Magento professional hebben wij nooit naar volle tevredenheid gewerkt met de bestaande koppelingen met Bol. Dit zijn altijd tussenoplossingen geweest die veel tijd en aandacht vroegen. Dus besloten wij een nieuwe extensie voor Magento 2 te ontwikkelen. Maar hoe zorg je er nu voor dat je daarmee ook opvalt op Bol? Daar zetten wij onze uitgebreide en e-commerce expertise voor in. Daarmee wordt jij succesvoller dan je concurrentie.

Producten op Bol? Uitdaging!

Hoe krijg ik mijn producten op Bol? Op die vraag focussen de meeste partners als ze met de samenwerking beginnen. Ze denken ten onrechte dat als ze maar op Bol ‘staan’, dat ze dan achterover kunnen leunen en het geld vanzelf binnenstroomt. Helaas. Je bent er één tussen inmiddels heel veel anderen. Ze merken ook dat het technische deel erachter best bewerkelijk is in de praktijk. Sterker nog, om alleen al de data van je webshop goed bij Bol te krijgen, is nog wel een uitdaging.

Wat zijn dan de problemen?

Bol werkt met jouw eigen data middels een koppeling met jouw webshop. Dit zijn echter altijd een soort van tussenoplossingen geweest en geen vaste extensies. Hiermee ben je dus eerst bezig met exact dezelfde data van je eigen webshop naar de intermediair te krijgen, daar in te stellen om het vervolgens nog naar Bol te krijgen. Maar door die tussenstappen gaat geregeld nog wel eens iets mis en dan moet het uiteindelijk nog op Bol aangepast worden.

Maar nu is er een oplossing!

Met onze extensie is er geen tussenstap meer nodig. Jouw webshop wordt direct gekoppeld aan die van Bol, wat het gehele proces al sneller, minder foutgevoelig en makkelijker maakt. Bovendien bepaal jij met onze extensie zelf welke content je voor Bol creëert en je liever alleen in je eigen webshop toont. En dankzij onze ondersteuning op e-commerce gebied kun je jij concurrentie haarfijn analyseren, je winkel op de juiste manier inrichten en je strategie uitvoeren, zodat jij succesvoller wordt!

Onze dienstverlening als abonnement

Onze Magento Bol extensie is beschikbaar als abonnement. Het is namelijk niet alleen de technische oplossing die je al heel veel tijd en geld gaat schelen. Het is juist de combinatie met onze expertise die deze oplossing zo uniek maakt en jouw succes zal vergroten. Wij hebben ervaren dat er met name op Bol zoveel meer succes en omzet te behalen valt als je dat op de juiste manier doet. Daar is echter diepgaande kennis en ervaring voor nodig. Die hebben wij en delen wij graag met jou!

Magento - bol.com abonnementen

Gebruik extensie  Jij profiteert straks als een van de eersten van onze vaste Magento 2 extensie. Door deze plug-in te gebruiken is het doorsturen via intermediairs met de bijkomende ergernis en tijd voortaan verleden tijd!

Ongelimiteerde storeviews en Bol kanalen  Jouw Bol-business breng je maximaal onder de aandacht doordat klanten je winkel onbeperkt kunnen bekijken. Ook het gebruik van Bol kanalen is niet aan limiet gebonden.

Installatie support (technische installatie)  Heb je hulp nodig bij het installeren? Wij ondersteunen je of je ontwikkelaars graag!

Configuratie support (inrichten naar jou wens en situatie)  Het inrichten van de plug-in na de technische installatie zodat deze exact volgens uw wensen en situatie werkt? Ook de configuratie van de extensie kunnen wij compleet voor jou verzorgen.

Reactietermijn bij problemen (SLA < 4 uur)  Toch problemen met de plug-in? Zoals omschreven in onze service level agreement reageren wij binnen 4 uur op je melding. Dat betekent dat de melding vanaf dan in behandeling is.

Toegang kennisbank  Nog succesvoller en beter verkopen op Bol? Met de informatieve artikelen uit onze kennisbank weet je hoe! We geven jou volop tips en trucks om jouw Bol-business te verbeteren.

Technische support via ticketing  Technische problemen die buiten de installatie- en configuratie support vallen? Door een ticket aan te maken, meld je jouw probleem, waarna wij deze binnen 4 uur in behandeling nemen.

Telefonische support van helpdeskmedewerker  Ingewikkelde technische problemen die buiten de support vallen en waar je met ticketing niet uitkomt? Onze telefonische helpdeskmedewerkers denken graag met jou mee.

Maandelijkse performance scan. Waar liggen nieuwe kansen?  Meten is weten! Dus een maandelijkse scan van jouw resultaten op Bol is een waardevol uitgangspunt. Je krijgt inzicht in wat goed ging, wat nog beter kan en wat het beste werkt.

Dedicated Client Service Manager  Een accountmanager helemaal voor jouzelf? Wel zo handig als het om je Bol-business gaat. Deze cliënt service manager kijkt proactief met jou mee en kijkt waar jouw kansen liggen.

Gereduceerd uurtarief voor contentcreatie  Content is king! Zeker als het om online verkoop gaat. Wil je jouw bezoekers ook verleiden tot meer verkoop met interessante content, dan kunnen wij dit voordelig voor je verzorgen.

MAANDELIJKS

€109
per maand

JAARLIJKS

€99
per maand

 

 

Alleen aanwezig op bol of ook bewezen succesvol?

Het is aan jou! Blijf jij liever bezig met hoe jij je producten op Bol krijgt of focus je je op hoe succesvol je wordt? Verdwijn je in de massa of onderscheid jij je van de rest met een geheel eigen en unieke winkel? Met onze vernieuwde extensie in combinatie met onze e-commerce ondersteuning kun jij de volgende kwalitatieve stap nemen. Het zal je bovendien veel tijdsbesparing en extra winst opleveren!

  Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in!

  Don't miss out!
  Wil je ook succesvoller verkopen op Bol.com? Met onze nieuwsbrief weet je het! Tip & tricks, updates, nieuwe features of info uit onze kennisbank? Al onze kennis en ervaring over e-commerce delen we met je!
  Invalid email address

  Uitdagingen Bol.com

  • Hoe krijg ik nu AL mijn producten op Bol?
  • Help! Ik verkoop mijn producten met verlies!
  • Bol plaatst precies dezelfde content, dat is toch slecht voor mijn Google ranking?
  • Hè, ik had het toch aangepast? Nu moet ik het bij Bol weer doen.
  • De intermediair werkt niet. Kan ik weer wachten.
  • Ik krijg maar niet alle productinformatie doorgestuurd, wat nu?

  Oplossing Younify

  • Efficient productinformatie doorsturen
  • Prijsregels individueel per product aanpassen.
  • Dit werkt zo gebruiksvriendelijk. Ik ben binnen mum van tijd klaar.
  • Nu bepaal ik zelf welke data ik doorstuur.
  • Nu kan ik binnen mijn webshop een eigen winkel voor Bol beginnen.
  • Ik ga nieuwe arrangementen samenstellen en producten combineren speciaal voor Bol
  • Die leuke actie van vorige week scoorde wel heel goed. Laat ik dat eens vaker doen.
   

  Testimonials


  "Door de inzet van de BOL.com expert van Younify is een directe omzetgroei gerealiseerd die zelfs mij volkomen verrast heeft!"

  Michael Kampert

  “De koppeling met Bol.com bleek al heel snel de juiste keuze,”
  bevestigt Nick van Pollmann.
  “In slechts een paar maanden tijd hebben we onze online omzet met ruim 400% zien toenemen.”

  Nick Pollmann, servies.nl

  "We werken al vele jaren samen met Younify en stellen het zeer op prijs dat we zo'n betrouwbare en professionele partner hebben. We hopen dat onze samenwerking verder zal blijven groeien."

  Natalia Goncharenko, Amasty

  "Dankzij Younify hebben we onze online ambities kunnen vormgeven."

  Rogier Gulicher, Hobo HiFi

  “Younify stelde relevante vragen en leverde landspecifieke input tijdens de voorstelfase. Dit was een van de redenen waarom we Younify als onze Magento ontwikkelingspartner hebben gekozen. ”

  Daniel Kok, Senior Marketing Specialist, Welch Allyn

  Younify was een vroege gebruiker van de OneStepCheckout in 2009 en we hebben sindsdien een geweldig partnerschap met Younify.

  Thien-Lan Weber, Onestepcheckout

  "Bij het zoeken naar een Magento-bureau in Nederland hebben onze klanten veel opties. Younify onderscheidt zich door een hoog technisch competentieniveau."

  Erik Serré, Buckaroo
   
   

  Je bent in goed gezelschap

  Onze partners

  Bij Younify weten we dat samenwerken belangrijk is voor het succes van onze klanten. Samen helpen we u uw bedrijf uit te breiden! Gedurende de jaren van hard werken, is onze partnerlijst samen met onze ervaring met het ontwikkelen van Magento-winkels tot een hoog level gegroeid. In nauwe samenwerking met zeer betrouwbare partners garanderen we een beter resultaat voor uw bedrijf. Een overgrote meerderheid van online experts is nu voor u beschikbaar op één pagina. Neem contact met hen op om uw bedrijf succesvoller te maken.

  OSC
  Hipex logo
  Channable logo
  Buckaroo logo
  X