fbpx Terugblik Hyvä Meetup 2023: Inzichten en hoogtepunten - Younify

Terugblik Hyvä Meetup 2023: Inzichten en hoogtepunten

Wij zijn verheugd om het succesverhaal te delen van onze recente Hyvä Meetup, die plaatsvond op 21 september 2023 in Hotel Ambasador in Niš, Servië. Dit evenement bracht e-commerce enthousiastelingen, ontwikkelaars en experts samen voor inzichtelijke presentaties en netwerksessies.

Eerst en vooral willen we onze dank uitspreken aan iedereen die aanwezig was op de Meetup. Jullie aanwezigheid droeg bij aan de goede en professionele sfeer van het evenement. Wij waarderen jullie steun en het e-commerce enthousiasme dat we samen deelden tijdens het evenement.

Een fantastische locatie en vlekkeloze service

Hotel Ambasador zorgde voor een perfecte logistiek voor ons evenement en bood een comfortabele en gastvrije sfeer. Wij willen hen daarom ook bedanken voor hun vlekkeloze service, waardoor onze gasten de hele dag een aangename ervaring hadden.

Inspirerende presentaties

Er waren opmerkelijke sprekers en elke presentatie bood waardevolle inzichten in de wereld van Hyvä en e-commerce:

Emile Koolstra deelde zijn uitgebreide kennis en visie en legde uit “How Hyvä Got Magento Back In The Game”. Met meer dan 15 jaar ervaring in de e-commerce wereld waren zijn inzichten in de impact van Hyvä op ontwikkelings- en marketingbureaus en de voordelen voor webwinkeliers meer dan nuttig.

Erwin Hofman, een expert in het optimaliseren van de snelheid van websites, en Core Web Vitals, gaf een interessante presentatie over prestatieverbeteringen voor Magento winkels. De deelnemers vertrokken met praktische strategieën voor het verbeteren van hun websites.

Marko Pantic, onze begeerde teamleider en ontwikkelaar, gaf tips voor ontwikkelaars die met Hyvä aan de slag willen gaan met de presentatie “Developing My First Hyvä Webshop – Tips To Get You Started”. Zijn technische presentatie bood een goede basiskennis voor elke front-end ontwikkelaar, wat ook veel interessante onderwerpen opleverde voor onze “Unconference” sessie.

Branko Petrovic, de producteigenaar van Maxifleur, gaf zijn presentatie “How Hyvä Helped Ranking #1”, waarin hij de praktische voordelen van de implementatie van Hyvä voor het bereiken van top klasseringen in Google belichtte en een frisse kijk op e-commerce succes bood.

Last but not least ging Stefan Bojkovic, onze Hyvä Expert, in op een ander interessant technisch onderwerp: “Hoe maak je een extensie Hyvä-compatibel?” Met zijn expertise in het werken met Hyvä deelde hij alle mogelijkheden om extensies Hyvä-compatibel te maken voor elke webwinkel.

Kennis en connecties

De Hyvä Meetup 2023 was meer dan alleen een conferentie; het was een geweldig netwerk- en kennisdeling evenement voor Magento en Hyvä enthousiastelingen. Deelnemers hadden de mogelijkheid om in contact te komen met collega’s, ervaringen uit te wisselen en praktische inzichten op te doen, die ze later kunnen toepassen in hun e-commerce ondernemingen.

Nu we dit hoofdstuk afsluiten, willen wij nogmaals onze dankbaarheid uitspreken. Bedankt voor het deel uitmaken van dit bijzondere evenement. Wij kijken uit naar de toekomstige gelegenheden om samen te leren, te groeien en in contact te komen met jullie allemaal.

Laten we tot die tijd samen blijven innoveren en de e-commerce verbeteren.

X