fbpx Magento Hyvä - Younify - E-commerce specialist

Optimaliseer jouw Magento-webshop

Bereik het beste resultaat met Hyva Magento!

Wil je nog snellere pagina’s en een betere prestatie voor jouw Magento webshop? Ben je op zoek naar mogelijkheden om jouw bezoekersaantallen, verkoop en rankings te verhogen? Wil je jouw klanten een nog betere gebruikerservaring bieden, terwijl je de bounce rate en downtime vermindert?

Het is allemaal mogelijk met een Hyvä webshop! Gebaseerd op onze jarenlange ervaring met Magento, is Hyvä een strategisch verstandige keuze om je webwinkel naar een hoger niveau te tillen om verschillende redenen. We vertellen je graag waarom!


Wat is Magento Hyvä?

Het Hyvä-thema biedt een gestroomlijnd en efficiënt alternatief voor traditionele Magento 2-thema’s. Het adresseert prestatieproblemen aan de frontend en vermindert de ontwikkelingskosten en time-to-market. Met Hyvä kunt u snel en betaalbaar een professionele Magento-webwinkel creëren of verbeteren.

Hyvä is een eenvoudiger Magento 2-thema dat zware JS-bibliotheken elimineert, waardoor de prestaties en de ontwikkelervaring verbeteren. Door te kiezen voor een Hyvä Magento-webwinkel, krijgt u een snellere en effectievere e-commerceoplossing.

Waar is Magento Hyvä de oplossing voor?

Slechte
prestaties

Frustrerend voor jouw klanten

Je hebt waarschijnlijk zelf langzame webshops op het Magento-platform ervaren en je bent niet de enige. Zonder serieuze ontwikkeling was dat de realiteit van Magento.

Complex
ontwikkelproces

Frustrerend voor jouw ontwikkelaars

Je weet dat de tijd van handelaren kostbaar is. We hebben alles gegeven om het ontwikkelingsproces te verkorten, maar het was soms nog steeds onnodig complex.

Lage
conversiepercentages

Frustrerend voor jouw verkoop

Trage websites, een slechte gebruikerservaring en het onvermogen om snel te reageren op mogelijkheden tot verbetering. Ingrediënten die nodig zijn voor optimale conversiepercentages ontbraken.

Ons Hyvä project portfolio

Maxifleur-kunstplanten

Extreme Intimo

Besselink Licht

24 Bedding

KinQ

Solo Solis

Younify is een trotse Hyvä Gold Partner Agency.

We zijn dankbaar dat Younify, als langdurige Adobe Commerce partner, weer een belangrijke en uitstekende prestatie heeft geleverd, namelijk het behalen van de status van Hyva Gold Partner!

Als vertrouwde partners hebben we nauw samengewerkt met Hyva om uitzonderlijke oplossingen te bieden aan onze klanten. Onze gezamenlijke reis is gekenmerkt door innovatie, vertrouwen en toewijding aan uitmuntendheid.

Het team van Younify erkent de waarde die Hyva toevoegt aan de Magento-wereld. Hun geavanceerde technologie en toewijding om e-commercebedrijven te versterken, hebben een cruciale rol gespeeld in het vormgeven van de e-commerce scene. 🚀

Hyvä Webshop: Waarom zou je ervoor kiezen?

En hoe maak je het realiteit?

Wat is het meest significante of bekendste voordeel van een Hyvä Magento? Dat is natuurlijk de laadsnelheid. Terwijl de paginasnelheid van een Magento webshop zelf vaak maar rond de 60-70 scoort, behaalt een Hyvä webshop moeiteloos een paginasnelheid van 90-95. En dat zowel op mobiele apparaten als op de desktop, geloof het of niet.

De volgende vraag is hoe je een goede Hyvä webshop kunt krijgen. En het antwoord is heel simpel.
Met een agency die een vertrouwde partner is van Hyvä!

Neem contact op met ons!

  Hyvä is een echte game-changer,

  daarom organiseerden wij Hyvä Meetup 2023!

  Wij geloven dat Hyvä erg belangrijk is voor de Magento community, dus organiseerden wij onlangs de Hyvä Meetup 2023, die wij dan ook graag met jullie willen delen. Ons evenement bracht e-commerce enthousiastelingen, ontwikkelaars en experts samen voor inspirerende presentaties en netwerksessies. De sprekers gaven waardevolle inzichten in Hyvä en Magento.

  Bekijk hier hoe het was!

  Hartelijk dank aan de experts uit de sector die hun kennis, ervaringen en visie op de toekomst van Magento hebben gedeeld. Tot snel!

  Meer waarde met Younify

  De gemiddelde prijs voor een Hyvä Magento-themawebshop is moeilijk van tevoren te bepalen en hangt af van verschillende voorwaarden, jouw wensen en behoeften. Maar we kunnen je al wel vertellen dat Hyvä je op de lange termijn geld zal besparen. Met meer bezoekers, conversies en verkopen verdien je de kosten van een investering in Hyvä-ontwikkeling binnen de kortste keren terug.

  Bovendien hebben we meer dan 15 jaar expertise, ervaring en passie om hoogwaardige diensten en innovatieve oplossingen te leveren voor jouw Magento-behoeften. Magento 2 Hyva biedt een betere ontwikkelaarservaring en een vriendelijke en toegankelijke ontwikkelomgeving, waardoor de ontwikkeltijd drastisch wordt verkort. Alles staat eindelijk aan de kant van de klant!

  Overstappen naar Hyva Magento?

  Het maakt niet uit waar je vandaan komt, het is mogelijk!

  Of je nu komt van een Magento Luma of een ander thema, of zelfs van een compleet ander platform, wij kunnen alles voor je regelen! Als een 100% Magento-toegewijd bureau weten we dat met Magento & Hyva, de mogelijkheden eindeloos zijn. Dus als je beperkingen ervaart in je huidige platform, dan hebben wij de oplossing voor je. We hebben de belangrijkste voordelen, functies en andere zaken inmiddels genoemd, maar er is nog zoveel meer te ontdekken aan de voordelen van overstappen naar Magento Hyva.

  Ben je al overtuigd van de vele voordelen van het Hyva-thema voor jouw webshop? Laten we dan samen aan de slag gaan en jouw webshop naar een hoger niveau tillen. Wil je een voorsprong nemen in de e-commerce en jouw winkel verder professionaliseren? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken die Hyvä jou kan bieden!

  X