fbpx Magento Hyvä - Younify - E-commerce specialist

Details over Hyvä

 • Magento Hyva of Hyva Magento werkt met elkaar samen als twee handen op één buik. Waar Magento jarenlang…
Lees meer

Hyvä Webshop

 • Misschien wel het grootste of in elk geval het meest geroemd voordeel van een Hyvä Magento webshop? Dat is…
Lees meer

Overstappen op Hyvä?

 • We hebben je proberen uit te leggen waarom jouw Magento webshop enorm gebaat is bij een Hyvä template…
Lees meer

Magento Hyvä inzetten?

Wil jij nog snellere pagina’s en betere prestaties als het gaat om jouw Magento webwinkel? Zoek je naar een mogelijkheid om je bezoekers, verkopen en Google notering te verhogen? En wil je je klanten dan het liefst ook nog trakteren op een nog betere gebruikerservaring en tegelijkertijd de bounce rate en downtime juist verlagen?

Het is allemaal mogelijk met een Magento Hyvä webshop! Volgens onze jarenlang ervaren Magento experts is Hyvä om meerdere redenen een strategisch slimme keuze om jouw webwinkel verder te brengen. Onze gecertificeerde e-commercespecialisten werken al jarenlang met grote tevredenheid en succes met Hyvä Magento. Wij vertellen jou graag waarom!


Wat is Magento Hyvä?

Jouw Magento webshop naar een next level brengen? Dat kan heel professioneel, voordelig en gemakkelijk met het basisthema Hyvä. Volgens ons is een Magento Hyvä webshop laten maken een uitstekend idee voor velen. Dit basistemplate voor Magento kan gebruikt worden om een maatwerk Magento webshop op te bouwen of je bestaande webwinkel verder mee te ontwikkelen.

De makers beloven een alternatief voor Magento 2 Frontend met verminderde complexiteit, betere prestaties en een verbeterde ontwikkelaarervaring. Ze ontdoen zich van zware JS bibliotheken en vereenvoudigen de stylesheet onder andere. De termen Hyvä Magento of Magento Hyvä worden in de praktijk veel door elkaar gebruikt, vandaar dat we dit voor de herkenbaarheid hier ook even doen.

Wat lost Hyvä Magento op?

Heb jij een Magento 2 webshop? Dan zal je de achterlopende prestatie en trage snelheid vast herkennen, maar een stuk minder leuk vinden. Gelukkig is daar nu iets op gevonden. Met de front end template Hyvä krijgt iedere Magento 2 webshop een performance boost én betere gebruikerservaring.

Met Hyvä Magento kan een shop bovendien sneller, zoekmachinevriendelijker en met een lager budget en minder bounce gebouwd worden. Het resultaat? Een moderne, ultrasnelle, soepele én betaalbare browser en back end ervaring. Dus jij als webshopeigenaar blij en al je bezoekers blij. Laat die hogere conversie maar komen!

Hyvä webshop: waarom moet je hiervoor kiezen?

Misschien wel het grootste of in elk geval het meest geroemd voordeel van een Hyvä Magento webshop? Dat is uiteraard de paginalaadsnelheid. Waar de pagesnelheid van Magento zelf vaak maar rond de 60-70 scoort, haalt een Hyvä webwinkel met gemak een paginasnelheid van 90-95. En dat op zowel mobiele apparaten, als op het dashboard.

Iedereen weet hoe belangrijk dit is. Elke minuut telt en zeker bij online winkelverkoop. Gelukkig kan Hyvä Magento de laadsnelheid van jouw webpagina’s flink verhogen. En dat heeft weer effect op het aantal bezoekers dat afhaakt (rebounce) en de conversie in je winkel. Je trekt dus meer bezoekers voor langere tijd en verkoopt meer!

Daarnaast is een Hyvä webshop heel zoekmachinevriendelijk. Zo verwerkt de tool  opmerkingen van Google heel makkelijk en voldoet het aan alle gestelde eisen voor een goede ranking. Uiteraard bestaan er ook andere templates, maar wij vinden Het Hyvä-template toch de meeste voordelen hebben als het gaat om een beter presterende Magento webwinkel.

Voordelen van Magento Hyvä op een rij

 • Magento Hyvä verhoogt je kans op conversies
 • Hyvä Magento zorgt voor meer websitebezoekers
 • Snelle laadtijd en hoge Core Web Vitals scores met Hyvä
 • Magento Hyvä biedt een betere development ervaring

Kosten van Magento Hyvä development met Younify

Wat de gemiddelde prijs voor een Magento Hyvä webshop is, is lastig vooraf te zeggen en hangt van een aantal randvoorwaarden, jouw wensen en behoeften af. Maar we kunnen je wel alvast verklappen dat Hyvä jou op termijn alleen maar kosten zal besparen. Met bovendien meer bezoekers, langere bezoeken en dus meer verkopen heb je de kosten van een investering in Hyvä template binnen mum van tijd terugverdiend.

Want waar het template voor je Hyvä Magento webshop de prestaties, conversie en gebruikerservaring van je webwinkel drastisch verhoogt, zorgt de betere ontwikkelaarservaring voor een vriendelijkere en makkelijkere ontwikkelomgeving. Dit leidt onherroepelijk tot eenvoudiger en sneller onderhoud en dus een besparing van kosten, terwijl je het op allerlei manieren heel makkelijk en snel zelf terugverdiend.

Webshop Support

Pay As You Go

 • Ontwikkeling/Staging Server Onderhoud
 • Onderhoud van Versiebeheer
 • Toegang tot het Ticketingsysteem
 • Support Manager (telefoon/e-mail)
 • Maandelijkse Gezondheidscontroles

Vraag nu aan

Webshop Support

BASIS

Alles van PAYG

 • + Foutoplossingen
 • + Stijlverbeteringen
 • + Webshop Optimalisatie
 • + Module Installatie
 • + Module Updates
 • + Magento Beveiligingspatches
 • + Magento Upgrade

Vraag nu aan

Webshop Support

STANDAARD

Alles van BASIS

 • + Hulp met Content
 • + Ontwikkeling Aangepast Modules / Functionaliteit
 • + Integratie met 3e partij Systeem
 • + Importeur / Exporteur Ontwikkeling & Onderhoud
 • + Code Optimalisatie
 • + Prestatiebewaking en -optimalisatie

Vraag nu aan

Klaar om over te stappen naar Hyvä? Neem contact op met ons!

We hebben je proberen uit te leggen waarom jouw Magento webshop enorm gebaat is bij een Hyvä template. We hebben de belangrijkste voordelen, kenmerken en zaken genoemd, maar eigenlijk er is nog veel meer. Wil je nog meer lezen over Hyvä Magento en waarom wij vinden dat het de tool van de toekomst is? Lees in deze blog waarom Hyva volgens ons een game changer is.

Wil je graag ontdekken wat Hyvä voor jouw webwinkel kan betekenen? Laat je eens inspireren door onze business cases van andere klanten in ons portfolio. Of laat ons de voordelen voor jouw e-commerce duidelijk maken in een vrijblijvend gesprek. We zijn niet voor niets al jarenlang specialist in het ontwerpen, bouwen en implementeren van Magento en Hyvä.

Ben je al overtuigd van de vele voordelen van dit template voor jouw Magento Hyvä webshop? Laten we dan samen aan de slag gaan en jouw webwinkel naar een next level brengen met Hyvä. Wil jij een verdere voorsprong in e-commerce nemen en je winkel verder professionaliseren? Laten we eens vrijblijvend sparren over alle kansen die Hyvä voor jou kan bieden!