fbpx Magento Hyvä - Younify - E-commerce specialist

Details over Hyvä

 • Magento Hyva of Hyva Magento werkt met elkaar samen als twee handen op één buik. Waar Magento jarenlang…
Lees meer

Hyvä Webshop

 • Misschien wel het grootste of in elk geval het meest geroemd voordeel van een Hyvä Magento webshop? Dat is…
Lees meer

Overstappen op Hyvä?

 • We hebben je proberen uit te leggen waarom jouw Magento webshop enorm gebaat is bij een Hyvä template…
Lees meer

Magento Hyvä inzetten?

Wil jij nog snellere pagina’s en betere prestaties als het gaat om jouw Magento webwinkel? Zoek je naar een mogelijkheid om je bezoekers, verkopen en Google notering te verhogen? En wil je je klanten dan het liefst ook nog trakteren op een nog betere gebruikerservaring en tegelijkertijd de bounce rate en downtime juist verlagen?

Het is allemaal mogelijk met een Magento Hyvä webshop! Volgens onze jarenlang ervaren Magento experts is Hyvä om meerdere redenen een strategisch slimme keuze om jouw webwinkel verder te brengen. Onze gecertificeerde e-commercespecialisten werken al jarenlang met grote tevredenheid en succes met Hyvä Magento. Wij vertellen jou graag waarom!


Wat is Magento Hyvä?

Jouw Magento webshop naar een next level brengen? Dat kan heel professioneel, voordelig en gemakkelijk met het basisthema Hyvä. Volgens ons is een Magento Hyvä webshop laten maken een uitstekend idee voor velen. Dit basistemplate voor Magento kan gebruikt worden om een maatwerk Magento webshop op te bouwen of je bestaande webwinkel verder mee te ontwikkelen.

De makers beloven een alternatief voor Magento 2 Frontend met verminderde complexiteit, betere prestaties en een verbeterde ontwikkelaarervaring. Ze ontdoen zich van zware JS bibliotheken en vereenvoudigen de stylesheet onder andere. De termen Hyvä Magento of Magento Hyvä worden in de praktijk veel door elkaar gebruikt, vandaar dat we dit voor de herkenbaarheid hier ook even doen.

Wat kan Magento Hyvä oplossen?

Slechte prestaties

Frustrerend voor je klanten

Waarschijnlijk heb je weleens te maken gehad met trage webwinkels op het Magento-platform en je bent zeker niet de enige. Zonder serieuze ontwikkeling was dat de realiteit van Magento.

Complexe ontwikkeling

Frustrerend voor je ontwikkelaars

Je weet dat de tijd van handelaren kostbaar is. We hebben er alles aan gedaan om het ontwikkelingsproces te verkorten, maar het bleef soms nog onnodig complex.

Achterblijvende conversiepercentages

Frustrerend voor je sales

Langzame websites, slechte gebruikerservaringen en het niet in staat zijn snel te reageren op mogelijkheden voor verbeteringen. Ingrediënten voor een optimale conversie ontbraken.

Heb jij een Magento 2 webshop? Dan zal je de achterlopende prestatie en trage snelheid vast herkennen, maar een stuk minder leuk vinden. Gelukkig is daar nu iets op gevonden. Met de front end template Hyvä krijgt iedere Magento 2 webshop een performance boost én betere gebruikerservaring.

Met Hyvä Magento kan een shop bovendien sneller, zoekmachinevriendelijker en met een lager budget en minder bounce gebouwd worden. Het resultaat? Een moderne, ultrasnelle, soepele én betaalbare browser en back end ervaring. Dus jij als webshopeigenaar blij en al je bezoekers blij. Laat die hogere conversie maar komen!

Hyvä webshop: waarom moet je hiervoor kiezen?

Misschien wel het grootste of in elk geval het meest geroemd voordeel van een Hyvä Magento webshop? Dat is uiteraard de paginalaadsnelheid. Waar de pagesnelheid van Magento zelf vaak maar rond de 60-70 scoort, haalt een Hyvä webwinkel met gemak een paginasnelheid van 90-95. En dat op zowel mobiele apparaten, als op het dashboard.

Iedereen weet hoe belangrijk dit is. Elke minuut telt en zeker bij online winkelverkoop. Gelukkig kan Hyvä Magento de laadsnelheid van jouw webpagina’s flink verhogen. En dat heeft weer effect op het aantal bezoekers dat afhaakt (rebounce) en de conversie in je winkel. Je trekt dus meer bezoekers voor langere tijd en verkoopt meer!

Daarnaast is een Hyvä webshop heel zoekmachinevriendelijk. Zo verwerkt de tool  opmerkingen van Google heel makkelijk en voldoet het aan alle gestelde eisen voor een goede ranking. Uiteraard bestaan er ook andere templates, maar wij vinden Het Hyvä-template toch de meeste voordelen hebben als het gaat om een beter presterende Magento webwinkel.

“De afgelopen jaren heeft Adobe / Magento zware concurrentie gehad van andere e-commerce software oplossingen. Shopify, Shopware en andere bedrijven werden populairder dan Magento. De meest genoemde redenen voor deze verschuiving waren de complexiteit van de codering en prestaties. Dankzij Hyvä zijn de rollen weer omgedraaid ten gunste van Magento. Minder complexiteit en de beste prestaties op de markt. Niet langer is het een strijd om de Google Core Web Vitals te halen.”

Emile Koolstra, Eigenaar van Younify

Hyvä is een echte game-changer,

daarom organiseerden wij Hyvä Meetup 2023!

Wij geloven dat Hyvä erg belangrijk is voor de Magento community, dus organiseerden wij onlangs de Hyvä Meetup 2023, die wij dan ook graag met jullie willen delen. Ons evenement bracht e-commerce enthousiastelingen, ontwikkelaars en experts samen voor inspirerende presentaties en netwerksessies. De sprekers gaven waardevolle inzichten in Hyvä en Magento.

Het event was een uitstekende kans om in contact te komen met gelijken, ervaringen uit te wisselen en praktische inzichten te verzamelen die u later weer kunt toepassen in uw e-commerce ondernemingen. Klik op de knop hieronder om onze Meetup-pagina te bekijken en te zien hoe het is verlopen.

Bekijk hier hoe het was!

Hartelijk dank aan de experts uit de sector die hun kennis,

ervaringen en visie op de toekomst van Magento hebben gedeeld. Tot snel!

Kosten van Magento Hyvä development met Younify

Wat de gemiddelde prijs voor een Magento Hyvä webshop is, is lastig vooraf te zeggen en hangt van een aantal randvoorwaarden, jouw wensen en behoeften af. Maar we kunnen je wel alvast verklappen dat Hyvä jou op termijn alleen maar kosten zal besparen. Met bovendien meer bezoekers, langere bezoeken en dus meer verkopen heb je de kosten van een investering in Hyvä template binnen mum van tijd terugverdiend.

Want waar het template voor je Hyvä Magento webshop de prestaties, conversie en gebruikerservaring van je webwinkel drastisch verhoogt, zorgt de betere ontwikkelaarservaring voor een vriendelijkere en makkelijkere ontwikkelomgeving. Dit leidt onherroepelijk tot eenvoudiger en sneller onderhoud en dus een besparing van kosten, terwijl je het op allerlei manieren heel makkelijk en snel zelf terugverdiend.

Webshop Support

Pay As You Go

 • Ontwikkeling/Staging Server Onderhoud
 • Onderhoud van Versiebeheer
 • Toegang tot het Ticketingsysteem
 • Support Manager (telefoon/e-mail)
 • Maandelijkse Gezondheidscontroles

Vraag nu aan

Webshop Support

BASIS

Alles van PAYG

 • + Foutoplossingen
 • + Stijlverbeteringen
 • + Webshop Optimalisatie
 • + Module Installatie
 • + Module Updates
 • + Magento Beveiligingspatches
 • + Magento Upgrade

Vraag nu aan

Webshop Support

STANDAARD

Alles van BASIS

 • + Hulp met Content
 • + Ontwikkeling Aangepast Modules / Functionaliteit
 • + Integratie met 3e partij Systeem
 • + Importeur / Exporteur Ontwikkeling & Onderhoud
 • + Code Optimalisatie
 • + Prestatiebewaking en -optimalisatie

Vraag nu aan

Klaar om over te stappen naar Hyvä? Neem contact op met ons!

Wij hebben geprobeerd uit te leggen waarom je Magento webshop enorm veel baat zou hebben bij een Hyvä-thema. We hebben de belangrijkste voordelen, functies en andere zaken benoemd, maar er is nog veel meer.

Ben jij al overtuigd door de vele voordelen van Hyvä voor je Magento Hyvä webshop? Laten we dan samen aan de slag gaan en jouw webwinkel naar een hoger niveau tillen. Wil jij een verdere voorsprong nemen op het gebied van e-commerce en je winkel verder professionaliseren? Neem dan gerust contact met ons op om alle mogelijkheden van Hyvä te ontdekken!

  X