fbpx Younify en partners staan klaar om elke Magento uitdaging op te lossen!

ALLES OP EEN PLEK

Bij Younify weten we dat samenwerken belangrijk is voor het succes van onze klanten. Samen helpen we u uw bedrijf uit te breiden! Gedurende de jaren van hard werken, is onze partnerlijst samen met onze ervaring met het ontwikkelen van Magento-winkels tot een hoog level gegroeid. In nauwe samenwerking met zeer betrouwbare partners garanderen we een beter resultaat voor uw bedrijf. Een overgrote meerderheid van online experts is nu voor u beschikbaar op één pagina. Neem contact met hen op om uw bedrijf succesvoller te maken.

Hyvä Theme

Hyvä is een Magento-thema dat frontend-ontwikkeling vereenvoudigt en aangepaste vereisten van ondernemers veel toegankelijker maakt. Het Hyvä-thema is ontworpen om snel, lightweight en eenvoudig aangepast te worden. Hyvä's unieke benadering van frontend ontwikkeling stelt de developers in staat om uitzonderlijke gebruikerservaringen te leveren die mooi en functioneel zijn. Hyvä is HET antwoord als je op zoek bent naar succes op het Magento platform.

WebElephant

WebElephant is een dynamisch marketingbureau uit Nederland dat probleemloos intelligente marketingstrategieën combineert met sterke technologische oplossingen. Met meer dan 12 jaar online ervaring is hun in-house team van ontwikkelaars en slimme marketeers verantwoordelijk voor het leveren van nauwkeurige en zichtbare resultaten. Als online marketing- en website ontwikkelingsbureau biedt WebElephant duidelijke oplossingen voor e-commerce klanten. Ook bieden zij hun steun, van SEO, SEA en CRO tot op maat gemaakte webshopfuncties.

Intercube

Intercube tilt managed hosting naar een hoger niveau. U richt zich op het bouwen van uw applicatie, terwijl zij zich alleen richten op de levering. Ze leveren krachtige, dedicated bare metal servers aan de klanten om ervoor te zorgen dat de klanten de best mogelijke prestaties krijgen. Ze hebben ook experts in huis die u kunnen helpen een oplossing te vinden voor elk technisch probleem, maar omdat ze samenwerken met diensten als Amazon Web Services, Microsoft Azure en Google Cloud Platform, is de kans kleiner dat technische problemen zich ooit voordoen. Intercube beheert ook al uw diensten via de Intercube Customer Portal.

Channable

Channable is een datafeedmanagementtool voor online marketingbureaus en adverteerders. De alles-in-één-tool bevat vele functies, zoals datafeedoptimalisatie, adverteren op marktplaatsen, orderterugkoppelingen, het genereren van dyna- mische tekstadvertenties en een Analytics-verbinding. Importeer je items door middel van een feed, API of een van onze eCommerce plug-ins. Je kunt zelfs meerdere imports combineren. Maak gebruik van onze internationale kennis om overal te kunnen adverteren.

Fooman

Fooman biedt eersteklas Magento extensies aan, waarop door enkele van de grootste namen in de industrie wordt vertrouwd. Onze extensies zijn meer dan 100 000 keer gedownload voor Magento winkels in meer dan 70 landen.

OneStepCheckout

Een simpel checkout procedure dat door OneStepCheckout wordt aangeboden is dé oplossing. Het houdt je klanten langer op de website en je conversie gaat hierdoor stijgen. Met meer dan 10 jaar ervaring waarvan 2 jaar met Magento; OneStepCheckout is een expert geworden in het optimaliseren van shopping carts. Na de installatie, zal OneStepCheckout u ook verder adviseren met het optimaliseren met de checkout ervaring van al uw klanten.

"Younify was an early adopter of OneStepCheckout back in 2009 and we've had a great partnership with Younify ever since."

Thien Lan Weber, OneStepCheckout

Buckaroo

Buckaroo is een toonaangevend Payment Service Provider in Nederland met ruim 10 jaar ervaring in online betalingen, abonnementsverwerking en credit management. Momenteel maken ruim 5.000 bedrijven gebruik van de betaaloplossingen van Buckaroo.

Hipex

De beste performance. Het scherpste tarief. Onze exclusieve focus op Magento is een belangrijke verklaring voor onze unieke performance. Daar komt nog iets bij. Hipex heeft een obsessie met nieuwe techniek. We zijn altijd de eerste die het oude durven los te laten en het nieuwe omarmen. Dat geeft ons – en jou – een heel dikke voorsprong. Uiteraard zijn we Magento 2 ready. Rest de vraag waarom onze tarieven zo scherp zijn. Vooropgesteld: dat is een relatief gegeven. Wij vinden de markt voor hosting behoorlijk aan de prijs. Wat ook helpt is de hoge mate van zelfredzaamheid die voortvloeit uit ons veelgeprezen hostingpaneel. Wie bij Hipex host, heeft weinig support nodig.

X