fbpx Younify en partners staan klaar om elke Magento uitdaging op te lossen!

ALLES OP EEN PLEK

Bij Younify weten we dat samenwerken belangrijk is voor het succes van onze klanten. Samen helpen we u uw bedrijf uit te breiden! Gedurende de jaren van hard werken, is onze partnerlijst samen met onze ervaring met het ontwikkelen van Magento-winkels tot een hoog level gegroeid. In nauwe samenwerking met zeer betrouwbare partners garanderen we een beter resultaat voor uw bedrijf. Een overgrote meerderheid van online experts is nu voor u beschikbaar op één pagina. Neem contact met hen op om uw bedrijf succesvoller te maken.

Trustpilot

Trustpilot is een wereldwijd reviewplatform dat voor iedereen toegankelijk is. Maandelijks plaatsen ruim 1,6 miljoen consumenten een review op Trustpilot, en dragen zo bij aan online vertrouwen en transparantie. Trustpilot-sterren zijn meer dan een score: ze vertegenwoordigen een wereld waarin bedrijven niets te verbergen hebben, geven om hun klanten en hun service willen verbeteren met behulp van ontvangen feedback. Met onze tools is het verzamelen van feedback een fluitje van een cent en kun je je reviews op eenvoudige wijze inzetten voor marketingdoeleinden. Geen verrassing dus dat 300.000 bedrijven je al voor gingen.

Wiqhit

WiQhit kun je zien als de verkoper in je winkel. Wij hebben de juiste boodschap voor de juiste bezoeker op het juiste moment – sommigen noemen dat met een mooi woord personalisatie of persuasion. Wat WiQhit kan doen is met relevante meldingen op het juiste moment (in de vorm van een notificatie of overlay op de pagina) het aankoopproces versnellen. Bij de tientallen klanten die we hebben, realiseren we minimaal 10% conversieverhoging met ons bewezen effectieve personalisatiemodel.

Eurocase

Eurocase is uw fulfilmentpartner en verzorgt voor zowel B2B en B2C klanten de opslag en verzending van uw producten. Uw webshopklanten willen hun producten snel en natuurlijk ook in goede staat ontvangen. Uw groothandelsklanten zullen een eigen wensen hebben ten aanzien van de aanlevering van uw producten. Door het koppelen van uw Magentowebshop aan ons systeem zijn wij in staat om al deze wensen feilloos uit te voeren. Daarnaast bieden wij koppelingen aan met diverse verzendpartijen, zowel nationaal als internationaal.

Payin3

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente en géén BKR-registratie. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Hierna betaald de klant direct het eerste termijnbedrag via iDeal, het tweede en derde termijnbedrag betaald men na 30 en 60 dagen. Als webwinkel eigenaar ontvang je het volledige aankoopbedrag na 15 dagen. Zo neemt in3 ook nog eens al het risico van gespreid betalen weg.

Retail Rocket

Bij Retail Rocket helpen wij webshops met het implementeren van personalisatie technologieën door de webshop real-time aan te passen naar de interesse van iedere bezoeker om uiteindelijk de conversie, omzet en gemiddelde orderwaarde te vergroten.

xCore

xCore - Dé e-commerce backoffice specialist voor Exact software Eigenaren van meer dan 1750 webshops vertrouwen op de software van xCore. Wij bouwen koppelingen tussen je Exact software en je webshop, waaronder Magento, Lightspeed en WooCommerce. Met ons eigen team van ervaren Exact consultants, webshop specialisten en backoffice ontwikkelaars zijn we continu bezig met het ontwikkelen en bouwen van producten die jouw e-commerce proces optimaliseren. Met als doel: succesvol online ondernemen!

Channable

Channable is een datafeedmanagementtool voor online marketingbureaus en adverteerders. De alles-in-één-tool bevat vele functies, zoals datafeedoptimalisatie, adverteren op marktplaatsen, orderterugkoppelingen, het genereren van dyna- mische tekstadvertenties en een Analytics-verbinding. Importeer je items door middel van een feed, API of een van onze eCommerce plug-ins. Je kunt zelfs meerdere imports combineren. Maak gebruik van onze internationale kennis om overal te kunnen adverteren.

Spotler

Veel marketeers vinden het moeilijk om zelf goed e-mail marketing toe te passen. Spotler maakt het hen zo makkelijk mogelijk door prettige software met praktische ondersteuning te bieden. Zo biedt Spotler directe support, hands-on trainingen, een helpcenter en een op maat gemaakte account-inrichting. Marketeers krijgen hierdoor de volledige controle over de software en de kennis hoe deze software slim in te zetten. Met Spotler kunnen zij professioneler met hun doelgroep communiceren.

Sooqr

Sooqr Search: de snelste, meest relevante en conversie-verhogende zoekmachine voor e-commerce en verder Sooqr Site Search is een zoekmachine en navigatie-oplossing voor websites. Voor zowel product als inhoud, binnen e-commerce en daarbuiten. Uit onderzoek blijkt dat bezoekers met koopintentie tot vijf maal vaker de zoekfunctie gebruiken dan 'normale bezoekers'. Bovendien geven deze bezoekers tot drie keer meer uit per bestelling. Met Sooqr op uw site voegt u een relevante en snelle zoekmachine toe. Zo snel, dat zodra de eerste letter is ingetikt, zelfs met een spelfout, relevante zoekresultaten binnen milliseconden verschijnen. Met Sooqr kunnen bezoekers precies vinden waarnaar ze op zoek zijn. En natuurlijk een beetje meer.

Fooman

Fooman biedt eersteklas Magento extensies aan, waarop door enkele van de grootste namen in de industrie wordt vertrouwd. Onze extensies zijn meer dan 100 000 keer gedownload voor Magento winkels in meer dan 70 landen.

OneStepCheckout

Een simpel checkout procedure dat door OneStepCheckout wordt aangeboden is dé oplossing. Het houdt je klanten langer op de website en je conversie gaat hierdoor stijgen. Met meer dan 10 jaar ervaring waarvan 2 jaar met Magento; OneStepCheckout is een expert geworden in het optimaliseren van shopping carts. Na de installatie, zal OneStepCheckout u ook verder adviseren met het optimaliseren met de checkout ervaring van al uw klanten.

"Younify was an early adopter of OneStepCheckout back in 2009 and we've had a great partnership with Younify ever since."

Thien Lan Weber, OneStepCheckout

Buckaroo

Buckaroo is een toonaangevend Payment Service Provider in Nederland met ruim 10 jaar ervaring in online betalingen, abonnementsverwerking en credit management. Momenteel maken ruim 5.000 bedrijven gebruik van de betaaloplossingen van Buckaroo.

Hipex

De beste performance. Het scherpste tarief. Onze exclusieve focus op Magento is een belangrijke verklaring voor onze unieke performance. Daar komt nog iets bij. Hipex heeft een obsessie met nieuwe techniek. We zijn altijd de eerste die het oude durven los te laten en het nieuwe omarmen. Dat geeft ons – en jou – een heel dikke voorsprong. Uiteraard zijn we Magento 2 ready. Rest de vraag waarom onze tarieven zo scherp zijn. Vooropgesteld: dat is een relatief gegeven. Wij vinden de markt voor hosting behoorlijk aan de prijs. Wat ook helpt is de hoge mate van zelfredzaamheid die voortvloeit uit ons veelgeprezen hostingpaneel. Wie bij Hipex host, heeft weinig support nodig.

Amasty

Amasty is een toonaangevende fabrikant van Magento-modules en biedt uitbreidingen voor navigatie, bruikbaarheid, afrekenen, verzending, productbeheer en andere cruciale e-commerce-gebieden.