AchterafBetalen
AchterafBetalen is een klantvriendelijke betaalmethode waarbij uw omzet stijgt. Door de samenwerking tussen AchterafBetalen en Younify kunnen we een optimale service voor Magento webshops aanbieden.

"AchterafBetalen biedt webshops een klantvriendelijke en omzetverhogende betaalmethode. Door de samenwerking tussen AchterafBetalen en Younify zijn wij in staat om Magento webshops optimaal van dienst te zijn."

Nina van der Molen
AheadWorks
Aheadworks is een van de toonaangevende ontwikkelaars van Magento-extensies en biedt een compleet assortiment oplossingen voor eCommerce-projecten. Onze softwareproducten maken het mogelijk om handelaars uit te breiden met native platformfunctionaliteit op gebieden zoals klantenervaring, groot beheer, bedrijfsintelligentie, marketing, content management en integratie met externe services. ● 250k downloads ● 170+ partners ● 130+ extensies
Amasty
Amasty is een toonaangevende fabrikant van Magento modules, die extensies levert voor navigatie, gebruiksvriendelijkheid, afrekenen, de scheepvaart, product management en andere cruciale e-commerce terreinen.
B2B Extensions
b2bextensions.com is gespecialiseerd in Magento B2B, oplossingen voor de groothandel en ERP integraties. Onze Magento B2B extensies bieden een aanvulling op de standaard Magento functionaliteiten en stellen je in staat om ook de B2B klant te bedienen via je webshop. Wij zijn een Magento Silver Technology partner en ons team bestaat uit gecertificeerde Magento ontwikkelaars en consultants.
Boost my Shop
BoostMyShop.com, ondersteund door Maison du Logiciel is gespecialiseerd in e-commerce management tools. Wij bieden Magento extensies en Prestashop toevoegingen.
Buckaroo
Buckaroo is een betaling oplossingsleverancier in Nederland en sinds 2005 gespecialiseerd in facturering en betalingen voor bedrijven en online betalingen voor winkeleigenaren. Met meer dan 4.500 klanten en 200 (web) partners is het de toonaangevende dienstverlener in Nederland.

"U heeft ruime keus als u op zoek bent naar een Magento bouwer in Nederland. Younify onderscheidt zich niet alleen als technisch implementatie partij maar brengt ook haar ervaring in van de shops die zij zelf als ondernemer leidt."

Erik Serré , Partnermanager Buckaroo
Byte
Bij hostingprovider Byte weten ze dat de omzet van een webshop voor een groot deel afhankelijk is van de performance van de shop. Met 15 jaar hostingervaring heeft Byte een radicaal nieuw platform ontwikkeld waar de beste infrastructuur wordt gecombineerd met een platformlaag met ruim 200 optimalisaties speciaal voor Magento.

"Byte werkt samen met partners om elkaar te versterken. De jarenlange samenwerking met Younify is een goed voorbeeld van deze succesformule!"

Leoni Tielrooy, Byte
Evoworks
Evoworks E-commerce marketing is dè specialist in marketing voor webshops. Ons doel is het maximale aan omzet en rendement uit een webshop te halen. Onderscheidend vermogen uit te lichten. Marktleiders te creëren. Om dit te realiseren leveren wij de volgende diensten: • Strategische consultancy in e-commerce marketing • Web analytics (inzicht in prestaties en mogelijkheden) • Conversie optimalisatie • SEO • SEA (Adwords, Bing) • Retentiemarketing • E-mail marketing • Social media marketing Wij zijn verslaafd aan e-commerce marketing. Wij gaan tot het uiterste. Wij zijn Evoworks. Neem contact met ons op zodat we samen succes kunnen boeken.
Exto.io
exto.io verder project van Magento veteranen. Hun belangrijkste product is krachtig en rule-breaking Analytics voor Magento 2-extensie die is volledig gratis. Moeite waard.
Fooman
Fooman biedt eersteklas Magento extensies aan, waarop door enkele van de grootste namen in de industrie wordt vertrouwd. Onze extensies zijn meer dan 100 000 keer gedownload voor Magento winkels in meer dan 70 landen.

"Younify heeft een zeer goede reputatie in de Europese Magento markt, en vertrouwt erop dat Fooman functierijke, kosteneffectieve en eenvoudig te gebruiken Magento oplossingen voor hun projecten levert. Kristof "

Director at Fooman
HighStreetApp
Highstreet is een mobile commerce platform waarmee merken een top kwaliteit shopping app kunnen publiceren binnen een paar weken. Bewezen hoge conversie. Eenvoudige integratie met Magento, Demandware en intershop.
Hipex
De beste performance. Het scherpste tarief. Onze exclusieve focus op Magento is een belangrijke verklaring voor onze unieke performance. Daar komt nog iets bij. Hipex heeft een obsessie met nieuwe techniek. We zijn altijd de eerste die het oude durven los te laten en het nieuwe omarmen. Dat geeft ons – en jou – een heel dikke voorsprong. Uiteraard zijn we Magento 2 ready. Rest de vraag waarom onze tarieven zo scherp zijn. Vooropgesteld: dat is een relatief gegeven. Wij vinden de markt voor hosting behoorlijk aan de prijs. Wat ook helpt is de hoge mate van zelfredzaamheid die voortvloeit uit ons veelgeprezen hostingpaneel. Wie bij Hipex host, heeft weinig support nodig.
HostingXS
HostingXS biedt super snelle hosting voor Magento webshops, gebouwd door Younify, via het Mageboost Premium platform. Dankzij de Full Page Caching zijn laadtijden van minder dan 50 milliseconden haalbaar.
Koongo
Koongo biedt u de mogelijkheid om uw e-shop eenvoudig te integreren met meer dan 500 product aggregaties, verkoopkanalen en affiliate netwerken uit de hele wereld. Ondersteunde e-commerce platforms zijn Magento, SEOshop, BiedMeer en andere. Younify is partner van Koongo Solution en samen kunnen wij u helpen bij het opzetten van de integratie van uw e-shop met Koongo.

"Koongo biedt u de mogelijkheid om uw shop gemakkelijk en snel te verbinden met meer dan 500 product vergelijkingssites, verkoopkanalen en affiliate netwerken. Supported e-commerce platforms are Magento, SEOshop, Biedmeer and other."

Tomas Kucera, Koongo CEO
OneStepCheckout
Een simpel checkout procedure dat door OneStepCheckout wordt aangeboden is dé oplossing. Het houdt je klanten langer op de website en je conversie gaat hierdoor stijgen. Met meer dan 10 jaar ervaring waarvan 2 jaar met Magento; OneStepCheckout is een expert geworden in het optimaliseren van shopping carts. Na de installatie, zal OneStepCheckout u ook verder adviseren met het optimaliseren met de checkout ervaring van al uw klanten.
Paazl
De verzendsoftware van Paazl vertaalt de beste innovaties in de wereld van e-commerce en logistiek naar succes voor de online ondernemer.
Paysquare
Betalingen met betaalkaarten zijn veilig, kostenbesparend en omzetverhogend. PaySquare biedt bedrijven de mogelijkheid om vrijwel alle bekende creditcards en debetpassen te accepteren. Op de betaalautomaat, website of per post, telefoon of fax. En hiervoor betalen onze klanten één transparant all-in tarief. Jaarlijks verwerken wij miljoenen transacties met creditcards en debetpassen voor 120.000 klanten in de Benelux, Duitsland, Polen, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. We spreken de taal van onze klanten en zijn in veel landen lokaal aanwezig. PaySquare is een dochter van Equens, een van de grootste betalingsverwerkers van Europa en onderdeel van een aantal grote Europese banken. Dit betekent verzekerde continuïteit in de afhandeling en uitbetaling van transacties.
Pleisty
Turn more visitors into customers Toon de juiste producten aan de juiste mensen op het juiste moment met Pleisty’s gepersonaliseerde productaanbevelingen gebaseerd op real-time aankoopintentie. Onze automatische en dynamische productaanbevelingen op website en in email zorgen voor een verbeterde gebruikerservaring, een hogere conversie, een hogere gemiddelde orderwaarde, meer terugkerende bezoekers en een lagere bounce rate voor onze klanten in diverse branches en landen.
Sooqr
Sooqr Search: de snelste, meest relevante & conversie verhogende zoekmachine voor e-commerce en daarbuiten Zoekers zijn boekers, maar dan moeten ze wel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Sooqr Site Search maakt dat mogelijk. Wij zijn een zoekmachine en navigatie oplossing voor op de website. Voor zowel product als content, binnen e-commerce en daarbuiten. Uit onderzoek blijkt dat ‘zoekende bezoekers’ met een koopintentie, tot wel vijf keer vaker gebruik maken van een zoekfunctie in vergelijking tot ‘normale bezoekers’. Daarnaast besteden deze ‘zoekende bezoekers’ tot drie keer meer per bestelling. Met Sooqr op jouw site, voeg je een relevante en snelle zoekmachine toe. Zo snel, dat zodra de eerste letter ingetikt wordt, zelfs met een spellingsfout, er binnen milliseconden relevante zoekresultaten verschijnen. Sooqr laat zoekende bezoekers vinden waar ze naar opzoek zijn. En uiteraard net dat beetje meer.
Spotler
Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software genaamd MailPlus en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om succesvol te starten en daarna meer rendement te halen uit deze kanalen.