fbpx Over Younify

Younify bestaat uit een
team van louter e-commerce minded professionals.

Sinds onze oprichting in 2007 zijn wij gegroeid tot een team van 26 professionals. Oorspronkelijk gefocust op de Nederlandse markt, waar wij ons hebben gepositioneerd als een van de beste Magento-ontwikkelingsbedrijven, hebben wij het grootste portfolio van hoogwaardige Magento-winkels weten op te bouwen.

Onze sterke punten zijn strategisch advies, ontwerp, ontwikkeling en ondersteuning van Magento-winkels, maar ook e-commerce marketing. Dit allemaal hebben wij te danken aan ons team van Younifiers

Bedrijfsgeschiedenis

Het verhaal van Younify begint in 2007, toen ons bedrijf werd opgericht en tot vandaag is uitgegroeid tot een team van 26 professionals. Sinds dag een leggen wij de nadruk op communicatie en langetermijnrelaties met onze klanten. Dit is dan ook de reden dat wij erin zijn geslaagd om de samenwerking te behouden met een aantal van onze eerste klanten. Ons oorspronkelijke idee was om webwinkels te bouwen, wat we tot nu toe nog steeds doen. Wij hebben Magento gekozen als beste platform om mee te werken. Dit omdat Magento is afgestemd op serieuze en succesvolle online bedrijven. Naast het ontwikkelen van de webshops, bieden we ook volledige site-optimalisatie en maatwerk aan.

In 2010 hebben we ons kantoor in Servië geopend. Ons hele ontwikkelingsteam en het grootste deel van het bedrijfsmanagement bevindt zich in Niš (voorheen bekend als de stad van de elektronica). Vanaf dat moment zijn we begonnen met groeien, met een zeer lage uitval en een zeer hoog percentage opgeleide en getalenteerde professionals.

Tegenwoordig is Younify voornamelijk gericht op de Nederlandse markt, waar wij gepositioneerd zijn als een van de leidende bedrijven in Magento webshopontwikkeling. Wij hebben meer dan 250 Magento projecten in ons portfolio en werken samen met veel bedrijven die e-commerce gerelateerde oplossingen bieden.

Daarnaast waren wij exclusieve organisator van de internationale Magento-conferentie “Meet Magento” in Servië en zijn ook daar een van de leading Magento leveranciers. Wij zijn ook erg trots om deel uit te maken van de snelgroeiende e-commerce markt in Servië.

In Nederland maakt Younify deel uit van de Magento-gemeenschap – Dutchento. In Servië is Younify lid van twee organisaties: de Nederlands – Servische ondernemersclub en NiCAT – Advanced Technology Cluster voor IT-innovaties.

Wat wij doen

Younify levert winstgevende e-commerce oplossingen met behulp van de Magento commerce software. Ervaring, kwaliteit en hoge capaciteit maken ons tot experts op dit gebied. Aan de andere kant bieden we een zeer stabiele, positieve en uitdagende werkomgeving. Onze Magento webwinkels zijn volledig geoptimaliseerd voor een hoogwaardige gebruikerservaring: ze zijn interactief, responsive en prachtig ontworpen. Daarnaast ook SEO / SEM geoptimaliseerd.

Wij bieden de volgende producten en diensten aan onze klanten:

 • e-Commerce marketing
 • Magento webshop ontwikkeling
 • Magento webshop support
 • Maatwerk Magento modules, ERP en POS koppelingen
 • Strategisch advies

Onze specialiteiten zijn :

 • Magento
 • E-commerce
 • Webshops
 • Online marketing
 • Web ontwikkeling
 • Magento support
 • SEO / SEM Optimalisering

Onze sterke punten zijn :

 • Gespecialiseerd Magento-team (inclusief vele Magento 2-professionals), dat in staat is om de behoeften en wensen van onze klanten op professionele wijze in te vullen
 • Ontwikkeling van Magento maatwerk modules
 • Unieke, aangepaste ontwerpen die passen in de look & amp; stijl van de huisstijlgidsen van onze klanten
 • SEO en conversie geoptimaliseerde Magento webshops
 • Connecties met ERP- en POS-systemen

management team

Saša Simonović

CEO

Emile Koolstra

Owner

empty

Vladimir Perić

support manager

empty

Milena Marković

Financial Manager
frontend development

Marko Pantic

Team Lead & Magento Developer

Goran Đurđević

Frontend Developer

empty

Bojan Božinoski

Frontend Developer

Stefan Bojković

Frontend Developer

empty

Milan Stanisavljević

Frontend Developer

Dimitrije Ilić

Frontend Developer

empty

Frontend developer

empty_avatar

backend development

Nebojša Djordjević

Team Lead

empty

Nenad Cvetković

Senior Magento Developer

empty

Lazar Ristić

Backend developer

empty_avatar

marketing

Luka Marković

Marketing & Sales

empty

Branko Petrović

Marketing
design

Dragan Vidanović

Designer
office manager

Maja Krstić

Office Manager
X