fbpx Magento developers - Younify - E-commerce specialist

Magento developers inhuren?

Wil jij een webshop beginnen of je huidige verbeteren en daarbij profiteren van de allerhoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs? Zoek jij de beste Magento developers om jouw webwinkel naar een next level te tillen? Stop dan maar met zoeken. Een hoogwaardige Magento developer inhuren, begint en eindigt hier bij Younify. Wij vertellen je graag wat het jou oplevert als je (een deel) van jouw Magento projecten in onze vertrouwde en ervaren handen legt.

Je webshop ontwikkelen in Magento of juist verbeteren… Dat gaat met de juiste Magento ontwikkelaar een stuk sneller, efficiënter en dus met meer resultaat en minder kosten. Een Magento developer heeft immers de juiste kennis en expertise in huis om snel te zien hoe het beter kan of waar het verschil te maken is. Onze ontwikkelaars zijn jarenlang ervaren, deskundig opgeleid en op de juiste wijze gecertificeerd om aan jouw e-commerce te werken.

Waarom een Magento developer inhuren?

Magento wordt op dit moment gezien als één van van de beste platforms voor e-commerce. Magento websites maken 26% uit van alle e-commercesites, wat meer is dan enig ander e-commerceplatform op de markt. Maar dat betekent ook dat de concurrentie groot is en de consument best veel van u vraagt. Daarom kan het soms nodig zijn of gewoon erg goed uitkomen om een deel van het werk uit te besteden aan ervaren en gecertificeerde Magento experts. Wij bieden meerdere supportpakketten die dit als standaardservice aanbieden.

Hoewel Magento een gratis te downloaden open source software en toegankelijk platform is, zijn de opties daarmee tegelijkertijd erg overweldigend. Om je in al die opties te moeten verdiepen om je eigen webshop te bouwen of verder te ontwikkelen, betekent een behoorlijke tijdsinvestering. Je moet echt specialist zijn om de uitgebreide opties van Magento te begrijpen en ook nog eens zelf door te voeren. En terwijl jij daar je kostbare tijd aan verliest, streeft je concurrentie je op internet mooi voorbij.

Je kunt dus alles zelf willen doen en in eigen hand houden, maar is dat wat je werkelijk wilt? Alle tijd en energie verliezen aan iets waar je eigenlijk niet echt thuis in bent en je waarschijnlijk veel tijd en ergernis gaat kosten. Zou het niet veel handiger en slimmer zijn om daarvoor een Magento developer in te huren? Eentje die op de hoogte is van de allerlaatste updates, nieuwigheden, uitbreidingen, extra extensies en nog veel meer en deze razendsnel en met het juiste resultaat doorvoert. Dat is een zorg minder!

Een Magento ontwikkelaar inhuren voor jouw webwinkel betekent namelijk significant betere prestaties. Denk alleen al aan iets zoals de veiligheid. Vertrouwen is online een heel belangrijk iets. Bezoekers willen zeker zijn dat hun gegevens veilig zijn, helemaal als ze besluiten over te gaan tot een aankoop. Onze Magento ontwikkelaars hebben door de jaren heen een stevige expertise van cybersecurity opgebouwd om jouw webshop aan de allerhoogste veiligheidseisen te laten voldoen.

 

Daarnaast is een goede samenwerking met zoekmachines onontbeerlijk vandaag de dag. Wie niet hoog te vinden is in Google verliest de strijd om de korte aandachtsspanne van de bezoekers. Een Magento developer inhuren betekent dat jij van al je SEO zorgen af bent en de communicatie met zoekmachines soepel verloopt. En dan zijn er nog de vele koppelingen, uitbreidingen, extra betaalmogelijkheden, extensies, templates en vele andere extra’s die onze ontwikkelaars op hun duimpje kennen. De vele voordelen van het uitbesteden van Magento ontwikkelingswerk zijn legio!

Hoe werkt de inhuur van Magento developers bij Younify?

Hoe werkt het outsourcen van Magento development? Als je kiest voor een partnership met Younify, betekent dit dat je een deel van je Magento projecten aan ons uitbesteedt en toevertrouwt. Dus als jij besluit te gaan voor de inhuur van een van onze Magento developers, dan gaan we eerst uitvoerig in gesprek samen.

Wat zijn je wensen, verwachtingen, budget en gewenste resultaat? Dat willen we vooraf goed duidelijk hebben voordat we weten waar we aan beginnen en waar we naartoe gaan. Meten is weten, dus dat doen we ook om het uitgangspunt te bepalen en de weg naar meer succes te bepalen.

Vervolgens begint onze Magento specialist met kleine ontwikkelingen om gewend en vertrouwd te raken met jouw business en om ervoor te zorgen dat de kwaliteits- en coderingsnormen overeenkomen met de behoeften van jou of je klanten. Daarna wijs je ons nieuwe projecten toe en gaat jouw Magento developer met grotere wijzigingen en verbeteringen aan de slag.

Om het proces van Magento development goed te bewaken en te monitoren, krijgt iedere klant bij ons een eigen projectmanager (PM). Je staat in nauw contact met onze projectmanager en kunt op elk moment een kijkje nemen in het proces van Magento development. We rapporteren over wijzigingen en jij geeft ons feedback waarmee wij verder ontwikkelen. Zo maken we jouw Magento webshop samen succesvol.

Voordelen van het inhuren van onze Magento specialist

De ontwikkeling van jouw webshop outsourcen bij ons? Dat betekent dat je een van onze Magento ontwikkelaars toegewezen krijgt die helemaal toegewijd aan jouw business werkt. En dat levert je veel op. We noemen de belangrijkste voordelen:

 • Extra Magento ontwikkelcapaciteit
 • Maximale flexibiliteit door snel en eenvoudig op- en afschakelen
 • Extra inkomsten – je besteedt niet aan jouw eigen middelen
 • Eerlijke prijzen & uitstekende marge
 • Snelle ontwikkeling met Magento codestandaarden
 • Hoogwaardige ontwikkeling
 • Stevige basis van jarenlange ervaring en actuele kennis
 • Gecertificeerde en hoog opgeleide Magento developers
 • Toegewijde Magento-ondersteuning
 • Langdurige en betrouwbare Magento-samenwerking
 • Real-time communicatie
 • Verbeterde e-commerce projectactiviteit
 • 24/7 hulp dus minimale downtime bij storingen

Magento development laten uitvoeren door onze specialisten

Jij wilt je webwinkel naar een hoger niveau brengen en onze Magento developers inhuren? Dat betekent dat je het Magento development in vertrouwde handen van een van onze jarenlang ervaren en gecertificeerde Magento specialist legt. Op basis van samenwerking en partnership. Omdat we jou nodig hebben om te weten waar je naartoe wilt. Omdat we willen horen waarover jij droomt met je business. Maar ook omdat we willen horen wat we beter kunnen doen. Zo maken we jouw webshop samen met jou steeds een beetje beter. Als e-commercespecialist werken wij al bijna 10 jaar met Magento.

Voordelen van een Younify e-commerce consultant:

 • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 • Meer dan 10 jaar ervaring met Magento
 • Content analyse en optimalisatie
 • 100% Magento toegewijd team
 • E-commerce management experts
 • Alles in eigen huis; van bouw tot support
 • 24/7 support voor je webshop
 • Maandelijkse uren gereserveerd alleen voor je webshop(s)

Magento webshop laten maken

Younify richt zich als e-commercespecialist volledig op de ontwikkeling en het ontwerp van Magento webshops. En daar hebben we een heel goede reden voor. Al heel vroeg zagen we het grote potentieel van het meest succesvolle e-commerceplatform op dit moment en hebben ons daarom uitsluitend hierop gericht. Zo hebben we Magento 1 vanaf het allereerste moment zien opgroeien en groot worden. Daarna kwam Magento 2 als verbeterde versie en weer maakte het open source platform een grote ontwikkeling door.

Wil jij een Magento webshop laten maken? Wij vinden dat een heel slim idee, met name vanwege de goede schaalbaarheid, conversie en zoekmachineoptimalisatie. Daarnaast is een Magento webshop makkelijk in gebruik en heeft het een zeer trouwe en actieve community. Op alles is wel een goedkoop antwoord, koppeling, extensie of template. Dat geeft je een enorme voordelige voorsprong, vrijheid en flexibiliteit. Ook is het hierdoor mogelijk om jouw webshop snel en relatief goedkoop te personaliseren.

Een Magento Hyvä webshop laten maken is vanuit dit oogpunt gezien een zelfs nog slimmere keuze. Door dit basistemplate voor jouw Magento webwinkel te gebruiken, laden pagina’s veel sneller. Ook wert Hyväfijn samen met Google. Beide gevallen zullen de webshop beter vindbaar maken in de zoekmachines en de gebruikerservaring optimaliseren. Ook kan het gebruikt worden om een maatwerk Magento webshop op te bouwen.

Ben je nog niet begonnen met jouw e-commerce? Dan is een Magento 2 webshop laten maken verreweg het beste idee. Magento 2 heeft inmiddels het verouderde Magento 1 vervangen waardoor voor deze laatste geen ondersteuning meer is. Magento 1 is dus niet meer actueel en laat dat nu net zo belangrijk zijn in de strijd om de online bezoeker. Dus ben je nieuw? Laat dan een Magento 2 webshop maken. Of zet je bestaande Magento 1 webshop om. Ook dat kunnen we voor je doen!

Magento support

Heb je al een eigen webwinkel die optimaal draait, maar waarvan je het Magento support graag uit handen wil geven? Onze gecertificeerde Magento specialisten zijn ook gespecialiseerd in het verbeteren, onderhouden en/of doorontwikkelen van jouw e-commerce. Onze Magento developers helpen je graag 24/7 met al je problemen, vragen, uitbreidingen, verbeteringen en aanpassingen aan jouw webshop.

Wil je meer weten over onze professionele Magento support? Lees het hier

Hoeveel kost het om een Magento developer in te huren?

Hoeveel kost het om een Magento developer in te huren? Dat is een lastige vraag. Zoveel mensen, zoveel wensen. En de kosten voor Magento development inhuur hangt daar geheel van af. Wat we wel weten, is dat we deze kosten op termijn snel terugverdienen. Wij zijn immers continu bezig met het halen van meer bezoekers en het bieden van betere ervaringen waardoor de verkopen stijgen.

Je kunt ervoor kiezen om ad hoc in te huren, maar op maandelijkse vaste basis is op lange termijn natuurlijk voordeliger. Daarom gaan we graag het gesprek aan met jou. Om te peilen wat je wilt en zoekt, wat je ermee wilt bereiken en wat we voor jou kunnen betekenen. Daarna krijg je van ons een duidelijke offerte of advies voor een supportpakket, zodat jij exact weet waar je voor kiest.


Webshop Support

Pay As You Go

 • Ontwikkeling/Staging Server Onderhoud
 • Onderhoud van Versiebeheer
 • Toegang tot het Ticketingsysteem
 • Support Manager (telefoon/e-mail)
 • Maandelijkse Gezondheidscontroles

Vraag nu aan

Webshop Support

BASIS

Alles van PAYG

 • + Foutoplossingen
 • + Stijlverbeteringen
 • + Webshop Optimalisatie
 • + Module Installatie
 • + Module Updates
 • + Magento Beveiligingspatches
 • + Magento Upgrade

Vraag nu aan

Webshop Support

STANDAARD

Alles van BASIS

 • + Hulp met Content
 • + Ontwikkeling Aangepast Modules / Functionaliteit
 • + Integratie met 3e partij Systeem
 • + Importeur / Exporteur Ontwikkeling & Onderhoud
 • + Code Optimalisatie
 • + Prestatiebewaking en -optimalisatie

Vraag nu aan

Starten met Magento development? Neem dan contact met ons op!

  X