MEER INFORMATIE?

Informeer naar de mogelijkheden

Trekt je webshop te weinig bezoekers? Of komen er wel genoeg mensen kijken maar blijft de verkoop achter? Younify helpt je graag bij het ontwikkelen en optimaliseren van je Magento webshop. Of je nu een nieuwe webwinkel wilt laten bouwen, alles wilt uitbesteden of professioneel advies zoekt, wij staan voor je klaar. Allereerst brengen we precies in kaart wat jouw webshop nodig heeft om succesvol te zijn. We ondersteunen je tijdens het gehele traject, maar natuurlijk ook daarna. De basis voor jouw online verkoop leggen we met Magento webwinkel software, waarbij er alle ruimte is voor specifieke functionele wensen op maat.

Waarom Magento webshop software?

Magento is momenteel het meest aantrekkelijke pakket voor e-commerce ondernemers. Het is dan ook niet voor niets dat 66% van ondernemers wereldwijd met deze software werkt. Magento biedt daarbij verschillende pakketten: – een gratis Community editie – de betaalde Enterprise editie – het GO pakket (maandelijkse afdracht) Er zijn natuurlijk alternatieven, maar deze halen het simpelweg niet bij Magento als het aankomt op professionaliteit en draagvlak. Boven is Magento open source e-commerce software. Er is dus een enorme achterban die veelal gratis of goedkope extensies ontwikkelt.

Magento extensies

Extensies zijn toepassingen die je kunt installeren om de functionaliteit van je website te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan betaalmodules, cross-sell functies of een blog. Doordat deze extensies al ontwikkeld zijn en je deze makkelijk kunt installeren, hoef je als webwinkeleigenaar dus niet steeds zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Dat geeft je webshop een enorme vrijheid en flexibiliteit.

Magento templates

Naast extensies zijn er ook Magento templates beschikbaar. Dit zijn kant-en-klare ontwerpen voor je webwinkel. Je kunt ze zo gebruiken, maar het is ook mogelijk deze verder naar je eigen smaak aan te passen. Op die manier heb je voor een relatief laag bedrag toch een unieke webshop. Uiteraard is het ook mogelijk om met Magento een complete custom made webshop te realiseren. Ook daar helpt Younify je graag bij.

Koppelen met andere systemen

Bij het runnen van een webshop werk je in de meeste gevallen ook met andere systemen, bijvoorbeeld voor het bijhouden van de voorraad of het regelen van logistieke zaken. Gelukkig kent Magento koppelingen met duizenden externe systemen, zodat deze perfect samenwerken. Is er nog geen koppelingen met een specifiek systeem? Dan zorgt de speciaal ontwikkelde importer/exporter van Younify ervoor dat dit alsnog gerealiseerd wordt.

Younify is jouw Magento-partner

Ons doel is heel simpel: het opleveren van winstgevende webshops. We doen dan ook meer dan alleen webshops bouwen. In elke stap van het proces denken we met je mee en stellen we ons op als een volwaardige partner die altijd achter je staat. Daarbij profiteer je van jarenlange ervaring. Onze 22 vaste teamleden werken namelijk al met Magento sinds het platform op de markt kwam. Door de jaren heen hebben we dan ook al verschillende mooie klanten geholpen met hun Magento ontwikkeling, zoals Gispen, Ledlampendirect, Toolnation en Mymiller. Daarnaast hebben we voor veel verschillende markten succesvolle webshops ontwikkeld, uiteenlopend van fashion en schoenen tot outdoor, elektronica, speelgoed, retail, food en B2B-oplossingen. Younify beheert zowel kleine webshops van enkele orders per dag tot grotere shops met duizenden orders per dag. We hebben dus ook voor jouw bedrijf altijd een passende oplossing. Wat kunnen we voor je doen? o Magento webshop ontwikkeling o Responsive en mobile oplossingen o Template ontwerp en implementatie o Optimalisatie van je Magento webshop o Koppelingen ontwikkelen en implementeren Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden op het gebied van Magento marketing, support en ontwikkeling. Neem contact op voor meer informatie en we vertellen je er graag meer over!