Logo

Klant: Stempelfabriek.nl

Industrie: Productie

Plaats: Meppen

Over de klant: Stempelfabriek is een bedrijf dat stempels maakt. Het voordeel van de webshop is een buitengewone klantervaring. Wat nog belangrijker is, ze leveren binnen een dag. De webshop is geopend voor: individuen, organisaties, instellingen, KMO’s en de overheid.

Maatwerk: Het unieke van deze e-commerce winkel is de stempel configurator. Deze op JavaScript gebaseerde module maakt het voor bezoekers van de site mogelijk om hun eigen bedrijfsstempels te ontwerpen en te bestellen.

Design: Naast het webshop design ontwikkelden we voor de shop een aangepast mobiel thema, waarmee op elk apparaat meer weergaven en configuraties kunnen worden verstrekt. Het design van de shop is duidelijk en ordelijk en herinnert de bezoeker eraan naar wat ze op zoek zijn.

Extensies: Enkele extensies van de webshop van Stempelfabriek:

  • CMS en configurator migratiecomponent: alle veranderingen in de ontwikkeling worden genoteerd en zijn eenvoudig te beheren
  • Fooman’s PDF customizer: eenvoudige aanpassing van de Magento factuur, bestelling, levering en creditnota’s PDF-documenten