fbpx Pro-Alarm - Younify - E-commerce specialist

Pro-Alarm

Pro-Alarm.nl is de specialist op het gebied van alarm-, camera- en domoticasystemen van onder andere de merken Satel Hikvision en Dahua. De nieuw ontwikkelde webshop richt zich zowel op consumenten en zakelijke klanten en biedt een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve beveiligingsoplossingen. Omdat de beveiligingsspecialist zich wil onderscheiden met professionele kennis, snelle service en een persoonlijke benadering is dit ons uitgangspunt geweest bij de webwinkel ontwikkeling.

Het doel van de beveiligingsspecialist is om een goed geïntegreerd systeem met alarm, brand, camera en verlichting in één te leveren voor een betaalbare prijs. Dit wordt op de home visueel gemaakt door de prijzen en acties in rood te communiceren. Omdat daarnaast ook blokken staan die de verschillende services van het bedrijf communiceren wordt ook de persoonlijke benadering benadrukt. De direct hieronder visueel getoonde hoogkwalitatieve merken onderstrepen de kwaliteit en het specialisme van het bedrijf. Iets wat ook weer kracht krijgt door onderin de laatste blogs te laten zien.

Om de belofte van een goed werkend alles-in-één beveiligingssysteem waar te kunnen maken, biedt Pro-Alarm een aantal zekerheden. Zo wordt iedere order nauwkeurig bekeken om te controleren of alles met elkaar samenwerkt. Daarnaast biedt de specialist ook uitgebreid en gratis persoonlijk advies en verzorgen zij desgewenst ook de configuratie van de aangekochte systemen. Door dit duidelijk te communiceren op diverse plekken online weet de klant precies wat hij kan verwachten. Deze duidelijkheid en servicegerichte ontzorging onderstreept het specialisme en verhoogt ook het vertrouwen om hier te kopen.

Pro-Alarm heeft een ruime voorraad aan producten en onderdelen, zodat bestellingen bijna altijd de volgende werkdag al bij de klant in huis is. De gratis levering binnen Nederland verlaagt de drempel om te bestellen, wat kracht bijkrijgt door de vele betaalmogelijkheden via een veilige SSL-verbinding. Door het retourrecht ook aan zakelijke klanten aan te bieden, wordt dit verder versterkt. Door een koppeling te maken met de beoordelingstool Kiyoh vormen de klantreviews een prachtig sociaal bewijs dat conversieverhogend werkt.

Koppeling beoordelingstool Kiyoh

Meerdere veilige betaalopties via SSL-verbinding

Ook retourrecht voor zakelijke klanten

Pro-Alarm

Home page

Pro-Alarm

Category page

Pro-Alarm

Product page

Pro-Alarm

Cart page

Pro-Alarm

Checkout page

X