fbpx Medik8 - Younify - E-commerce specialist

Medik8

Medik8 is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige huidverbeteringsproducten met de beste ingrediënten op de juiste sterkte en met een bewezen staat van dienst. Het merk heeft op maat gemaakte lijnen voor specifieke huidproblemen. Medik8 is een professioneel merk omdat het voorheen exclusief door professionele verkooppunten aangeboden en gebruikt werd. Met een nieuwe B2C webshop kan het professionele huidverzorgingsmerk zijn producten en visie nu ook aan consumenten aanbieden.

Het team van Medik8 vertegenwoordigt meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in huidverbeteringsonderzoek en productformulering. Voorheen werden de producten exclusief verkocht via professionele verkooppunten zoals dokterspraktijken, huidverzorgingscentra, schoonheidssalons alsmede medische en premium spa’s. De wens was nu om de professionele producten nu ook online aan consumenten aan te bieden. Deze professionaliteit en uitgebreide ervaring was dan ook onze belangrijkste focus bij de ontwikkeling van de webwinkel.

Allereerst hebben we dit in de look & feel van de website laten teugkomen door een maatwerk template te gebruiken. Daarnaast bevat de website zelf enorm veel informatie, waarmee de bezoeker niet meteen geconfronteerd wordt, maar wel vindbaar is als men ernaar zoekt. De storytellende content zelf hebben we hierop laten aansluiten en neemt de bezoeker mee in de visie, waarden en het verhaal achter het merk en de producten. Ook is er een onderverdeling op huidproblemen en salonbehandelingen gemaakt en niet enkel op producten en is er een blog. Deze doelgroepgerichte content haakt daarmee direct in bij de beleving van de consument.

Hoewel de webwinkel richt voornamelijk richt op consumenten is er wel een apart kopje ingeruimd voor de professional. Hier wordt duidelijk uitgelegd hoe je een professionele partner wordt en wat de samenwerking betekent. Feit dat de professionals apart op de home worden aangesproken verhoogt ook meteen de autoriteit als professional voor consumenten. Daarnaast hebben we de kernwaarden van dit natuurlijke merk, te weten eenvoud, resultaten en duurzaamheid, ook verwerkt. Zo is het bestellen van producten enorm snel, makkelijk en met Secure Socket Layer (SSL) veilig gemaakt. Ook biedt Medik8 een garantieregeling bovenop het wettelijke retourrecht.

Persoonlijk content management

Maatwerk template

Koppeling Secure Socket Layer (SSL) voor beveiligd bestellen

Medik8

Home page

Medik8

Category page

Medik8

Product page

Medik8

Cart page

Medik8

Checkout page