fbpx Chargertech - Younify - E-commerce specialist

Chargertech

Chargertech, opgericht in 2007, begon als een passieproject gedreven door liefde voor auto’s en motorprestaties. Chargertech geeft prioriteit aan de feedback van klanten en breidt haar productassortiment voortdurend uit op basis van populaire verzoeken. Hoewel het voornamelijk een online winkel is, verwelkomt Chargertech ook persoonlijke bezoeken. Chargertech erkent de waarde van persoonlijk contact en de mogelijkheid voor klanten om onderdelen te bekijken voordat zij deze kopen.

Gefrustreerd door de hoge kosten en lange levertijden van auto-onderdelen, zag de oprichter een gebrek aan expertise in de automotive tuning wereld. Het bedrijf opereerde aanvankelijk vanuit een kantoor aan huis met een beperkt assortiment, maar is sindsdien uitgebreid en in oktober 2022 verhuisd naar een nieuwe locatie in Cuijk.

Chargertech vertrouwde ons de ontwikkeling van een Hyvä webshop toe.

Chargertech wilde zich onderscheiden door uitgebreide productinformatie op hun webshop aan te bieden, inclusief installatie-instructies. Tevens wilden ze een snelle en persoonlijke klantenservice bieden.

Een opmerkelijke mijlpaal was de implementatie van de Hyvä checkout, een geavanceerde oplossing die het afrekenproces vereenvoudigt. Wij zijn blij dat we Chargertech kunnen ondersteunen met hun e-commerce behoeften, zodat hun online winkel naadloos blijft functioneren.

Wij kunnen hetzelfde voor jouw webshop doen!

Sterker nog, als Magento e-commerce specialisten kunnen wij alles voor je regelen; vul gewoon het formulier in!

  Bliksem snelle Hyvä website

  Hyvä Checkout (One Step Checkout)

  Intuïtief en informatief ontwerp

  Chargertech

  Home page

  Chargertech

  Category page

  Chargertech

  Product page

  Chargertech

  Cart page

  Chargertech

  Checkout page

  X