fbpx Besselink Licht - Younify - E-commerce specialist

Besselink Licht

Besselink Licht is een online verlichtingswinkel die een breed scala aan verlichtingsoplossingen biedt voor zowel binnen- als buitenruimtes. Het doel is om met haar B2B en B2C webshop een aangename sfeer te creëren voor hun klanten door goed ontworpen en energiezuinige verlichtingsarmaturen te bieden.

Besselink licht is een familiebedrijf gevestigd in Duiven met al meer dan 80 jaar ervaring in verlichting. Ze heeft een breed assortiment aan producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt een persoonlijke service aan klanten. Bj de ontwikkeling van de webshop zijn we uitgegaan vanuit deze kernwaarden.

De website heeft dan ook een gebruiksvriendelijke lay-out met aparte secties voor binnen, buiten en LED-verlichting. Klanten kunnen gemakkelijk navigeren en vinden wat ze zoeken met behulp van de filteropties. De winkel biedt zowel B2B als B2C opties, wat het handig maakt voor zowel individuele als zakelijke klanten. Besselink Licht biedt een uitgebreide selectie binnen-, buiten- en LED-verlichtingsarmaturen.

Een van de meest opwindende kenmerken van de website is de virtuele kamerfunctie. Klanten kunnen visualiseren hoe het gekozen lichtarmatuur eruit zou zien in hun eigen ruimte door een foto van de kamer te uploaden en een 3D-model van het armatuur te plaatsen. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat het gekozen armatuur perfect bij het decor past.

De winkel accepteert meerdere betaalopties, waaronder iDEAL, PayPal, creditcard en bankoverschrijving. De website is ook beschikbaar in meerdere talen, wat het toegankelijk maakt voor klanten uit verschillende delen van de wereld.

Wij kunnen hetzelfde voor jouw webshop doen!

Sterker nog, als Magento e-commerce specialisten kunnen wij alles voor je regelen; vul gewoon het formulier in!

  Virtuele kamer

  Deze functie stelt klanten in staat te zien hoe een lichtarmatuur eruit zou

  Meerdere betaalopties

  Klanten kunnen kiezen uit verschillende betaalopties, waaronder iDEAL, PayPal, creditcard en bankoverschrijving

  Meertalige website

  De website is beschikbaar in meerdere talen, waardoor deze toegankelijk is voor klanten uit verschillende delen van de wereld

  Gebruiksvriendelijke interface

  De website heeft een eenvoudige lay-out en gemakkelijk te gebruiken filteropties die klanten helpen snel te vinden wat ze zoeken

  Besselink Licht

  Home page

  Besselink Licht

  Category page

  Besselink Licht

  Product page

  Besselink Licht

  Cart page

  Besselink Licht

  Checkout page

  X