Contact over social media marketing?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Social media is waardevoller dan vaak wordt gedacht. Door de enorme reikwijdte en de vele media is social media marketing een zeer krachtige marketing optie. Het is ideaal om in contact te komen met je doelgroep, je website te laten groeien, je omzet te laten stijgen en je reputatie te bewaken. Eenvoudig is het echter niet. Social media lijkt soms wel een mierenhoop, overigens meteen het meest sociale dier op aarde.

Een half miljard potentiële klanten

Een half miljard prospecten en vele mogelijkheden en platformen, hoe vertaal je je doelstellingen naar concrete Social media marketing om meer interactie met je doelgroep te bereiken? Bij Younify hebben wij ervaring om Social media toe te passen als online marketing methode, om jouw organisatie beter met de doelgroep te verbinden en een sterke relatie op te bouwen. Elk bedrijf waar wij voor werken heeft getwijfeld of en hoe Social media kon bijdragen. De meest gestelde vragen als “hoe levert dit ons meer omzet op” of “welke Social media zijn voor ons interessant” zijn ons niet onbekend. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes en de Social media inzet voor jouw bedrijf.

Waarom nog langer wachten?

social media marketing 1Bijna de helft van alle Nederlanders is aanwezig op Facebook en dit aantal stijgt elke dag. Honderdduizenden actieve twitteraars, miljoenen LinkedIn gebruikers en bijna iedereen heeft een smartphone met internet. Social media zal zeer zeker omzet opleveren, wacht daarom niet langer en laat Younify je helpen om een goede strategie op te zetten. Dit kan verschillen van het zelf opzetten van Social media accounts tot direct adverteren via de netwerken van Facebook of LinkedIn. Neem contact met ons op over de mogelijkheden van social media marketing en andere kansen voor jouw organisatie op het gebied van online marketing.