Vrijblijvend informatie

Magento maatwerk informatie?

Onderscheidend vermogen is de sleutel tot online succes. Een Magento webshop op maat is de perfecte manier een unieke uitstraling te creëren. Gericht op conversie en met unieke marketingmogelijkheden, zodat je beste uit verschillende werelden samenbrengt in één succesvol e-commerce platform.

Wat is jouw onderscheiden vermogen?

Een belangrijke vraag voor we aan jouw webshop maat beginnen. Maar daarnaast zijn er ook enkele sleutelfactoren die van belang zijn voor jouw online succes. Passen de look en feel van je webshop bijvoorbeeld wel bij je doelgroep? En werkt je webwinkel naadloos met externe systemen zoals je betaal- en verzendmodules? Daarnaast spelen ook zaken als de snelheid van je webshop, de navigatieonderdelen en het bestelproces een belangrijke rol. Elementen die Younify overzichtelijk voor je in kaart brengt en optimaliseert voor een perfect werkende webshop.

De voordelen van een Magento maatwerk webshop

Een Magento webshop op maat geeft je direct al een voorsprong op je concurrentie. De grootste voordelen op een rijtje: o Een uniek en onderscheidend design o Geoptimaliseerd voor conversie o Specifiek gericht op jouw doelgroep o Solide basis vol ontwikkelingsmogelijkheden

Waar je op moet letten bij een webshop op maat

Een maatwerk webshop maken met de bijbehorende Magento implementaties is een specialisme op zich. Ruime ervaring is dus het eerste waar je naar zoekt bij een potentiële e-commerce partner. Kijk niet alleen naar de ontwerpvaardigheden, maar vooral ook naar de technische kwaliteiten. Het ontwerpen van een Magento webshop is namelijk niet het moeilijkste, het zogenaamde templaten wel. Hierbij wordt het ontwerp nauwkeurig omgezet naar een werkende webshop met specifieke Magento functionaliteiten. Hier gaat al gauw zo’n 80 tot 140 uur werk in zitten. Ook de volgende stap, het implementeren van de Magento webshop koppelingen met andere systemen, is een zorgvuldig proces waar veel kennis bij komt kijken. Benieuwd hoe Younify je daarbij kan helpen? Of heb je andere vragen over de mogelijkheden van een Magento webshop op maat? Neem contact op en we vertellen je graag meer!