fbpx Magento webshop ontwikkeling en optimalisatie

magento maatwerk

 • Een Magento shop met maatwerk is
 • optimaal voor bedrijven die optimaal willen profiteren van de kracht van Magento
Lees meer

magento commerce

 • volledig customized systeem
 • voldoet aan de meest complexe eisen en schaalbaar
Lees meer

magento ontwikkeling

Trekt je webshop te weinig bezoekers? Of komen er wel genoeg mensen kijken maar blijft de verkoop achter? Younify helpt je graag bij het ontwikkelen en optimaliseren van je Magento webshop. Of je nu een nieuwe webwinkel wilt laten bouwen, alles wilt uitbesteden of professioneel advies zoekt, wij staan voor je klaar. Allereerst brengen we precies in kaart wat jouw webshop nodig heeft om succesvol te zijn. We ondersteunen je tijdens het gehele traject, maar natuurlijk ook daarna. De basis voor jouw online verkoop leggen we met Magento webwinkel software, waarbij er alle ruimte is voor specifieke functionele wensen op maat.

Magento webshop software

Magento is momenteel het meest aantrekkelijke pakket voor e-commerce ondernemers. Het is dan ook niet voor niets dat 66% van ondernemers wereldwijd met deze software werkt. Magento biedt daarbij verschillende pakketten: – een gratis Community editie – de betaalde Enterprise editie – het GO pakket (maandelijkse afdracht) Er zijn natuurlijk alternatieven, maar deze halen het simpelweg niet bij Magento als het aankomt op professionaliteit en draagvlak. Bovendien is Magento open source e-commerce software. Er is dus een enorme achterban die veelal gratis of goedkope extensies ontwikkelt.

Extensies zijn toepassingen die je kunt installeren om de functionaliteit van je website te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan betaalmodules, cross-sell functies of een blog. Doordat deze extensies al ontwikkeld zijn en je deze makkelijk kunt installeren, hoef je als webwinkeleigenaar dus niet steeds zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Dat geeft je webshop een enorme vrijheid en flexibiliteit.

Naast extensies zijn er ook Magento templates beschikbaar. Dit zijn kant-en-klare ontwerpen voor je webwinkel. Je kunt ze zo gebruiken, maar het is ook mogelijk deze verder naar je eigen smaak aan te passen. Op die manier heb je voor een relatief laag bedrag toch een unieke webshop. Uiteraard is het ook mogelijk om met Magento een complete custom made webshop te realiseren. Ook daar helpt Younify je graag bij.

Bij het runnen van een webshop werk je in de meeste gevallen ook met andere systemen, bijvoorbeeld voor het bijhouden van de voorraad of het regelen van logistieke zaken. Gelukkig kent Magento koppelingen met duizenden externe systemen, zodat deze perfect samenwerken. Is er nog geen koppelingen met een specifiek systeem? Dan zorgt de speciaal ontwikkelde importer/exporter van Younify ervoor dat dit alsnog gerealiseerd wordt.

Younify als jouw Magento-partner?

Ons doel is heel simpel: het opleveren van winstgevende webshops. We doen dan ook meer dan alleen webshops bouwen. In elke stap van het proces denken we met je mee en stellen we ons op als een volwaardige partner die altijd achter je staat. Door de jaren heen hebben we dan ook al verschillende mooie klanten geholpen met hun Magento ontwikkeling, zoals Personeelsvoordeelwinkel, Maxifleur-kunstplanten, Solis Benelux, Welch Allyn, Hobo Hifi en Fietsenstunt. Sinds het begin van Magento, zijn wij gegroeid tot een sterk en ervaren team van 30 Magento professionals en kunnen onze klanten hun volle vertrouwen in ons bedrijf hebben.

Daarnaast hebben we voor veel verschillende markten succesvolle webshops ontwikkeld, uiteenlopend van fashion en schoenen tot outdoor, elektronica, speelgoed, retail, food en B2B-oplossingen. Younify beheert zowel kleine webshops van enkele orders per dag tot grotere shops met duizenden orders per dag. We hebben dus ook voor jouw bedrijf altijd een passende oplossing


Wij bieden de volgende Magento-services

 • Magento webshop ontwikkeling
 • Magento template ontwerp en implementatie
 • Magento webshop optimaliseren
 • Magento maatwerk modules en extensie ontwikkeling
 • Magento e-commerce marketing
 • Magento support
 • Magento responsive en mobile oplossingen.

wat onze klanten zeggen

“Werk en denk samen terwijl u streeft naar de hoogste kwaliteit,
zo werkt u samen met Younify. Een bedrijf waarop u kunt vertrouwen! ”

Menno Hoek

“De koppeling met Bol.com bleek al heel snel de juiste keuze,”
bevestigt Nick van Pollmann.
“In slechts een paar maanden tijd hebben we onze online omzet met ruim 400% zien toenemen.”

Nick Pollmann, servies.nl

"We werken al vele jaren samen met Younify en stellen het zeer op prijs dat we zo'n betrouwbare en professionele partner hebben. We hopen dat onze samenwerking verder zal blijven groeien."

Natalia Goncharenko, Amasty

"Dankzij Younify hebben we onze online ambities kunnen vormgeven."

Rogier Gulicher, Hobo HiFi

“Younify stelde relevante vragen en leverde landspecifieke input tijdens de voorstelfase. Dit was een van de redenen waarom we Younify als onze Magento ontwikkelingspartner hebben gekozen. ”

Daniel Kok, Senior Marketing Specialist, Welch Allyn

interesse in wat wij te bieden hebben?

Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het verkrijgen van je ideale en unieke webshop. Vul het onderstaande formulier in en wij doen de rest.