fbpx Magento Custom Design - Younify - E-commerce specialist

magento maatwerk

Een Magento webshop met een custom design is geschikt voor bedrijven die direct een hoogwaardige Magento online-winkel willen creëren. Deze valt op door zijn unieke uitstraling, het conversie-gedreven-marketing en een volledig geoptimaliseerde e-commerce platform.
Succesvolle e-commerce is afhankelijk van veel verschillende factoren. De unieke en sterke punten van je bedrijf en de producten moeten altijd volledig overwogen worden. Er zijn enkele belangrijke factoren. Jouw webshop vertegenwoordigt jouw bedrijf. Daarom moet de sfeer van de online-shop met het ‘DNA’ van je bedrijf overeenkomen. Ook is het belangrijk dat de shop geoptimaliseerd is voor de doelgroep en aangesloten is op je huidige zakelijke IT, zoals ERP-systemen en POS-oplossingen. Daarnaast moet het snel en gebruiksvriendelijk zijn.

Waarom kiezen voor een Magento custom design webwinkel?

Uniek, buitengewoon ontwerp
Volledig geoptimaliseerd voor conversie
Gericht op uw doelgroep
De geleverde oplossing is klaar voor toekomstige groei

Wat maakt een ontwikkelaar goed genoeg voor een Magento custom design?

Magento implementaties, vooral degene met unieke ontwerpen, zijn een specialisme. Het is belangrijk dat de e-commerce partner waarmee je samenwerkt veel ervaring heeft. Bovendien is het design niet het moeilijkste van de “template”, het lastigste is om het design om te zetten in een werkende Magento-functionaliteit. Uiteraard hebben wij ook hierin jarenlange ervaring. Om je een idee te geven: het ontwikkelen van een goed werkende “template” is verbonden met tussen de 80 en 140 uur aan werk. Als de “template” klaar is, moet deze functionaliteit werken met de Magento-functionaliteit, en dit vereist veel ervaring. Maak dus een juiste keuze bij het uitzoeken van jouw e-commerce partner.

Younify biedt e-commerce services aan, voor bedrijven die de volgende stap willen zetten.

wat onze klanten zeggen

“Werk en denk samen terwijl u streeft naar de hoogste kwaliteit,
zo werkt u samen met Younify. Een bedrijf waarop u kunt vertrouwen!”

Menno Hoek

“De koppeling met Bol.com bleek al heel snel de juiste keuze,”
bevestigt Nick van Pollmann.
“In slechts een paar maanden tijd hebben we onze online omzet met ruim 400% zien toenemen.”

Nick Pollmann, servies.nl

"We werken al vele jaren samen met Younify en stellen het zeer op prijs dat we zo'n betrouwbare en professionele partner hebben. We hopen dat onze samenwerking verder zal blijven groeien."

Natalia Goncharenko, Amasty

Interesse naar wat wij te bieden hebben?

Je bent slechts een paar klikken verwijderd van het verkrijgen van je ideale en unieke webshop. Vul het onderstaande formulier in en wij doen de rest.

    X