fbpx Hyva promo page - Younify - E-commerce specialist

Leg de juiste basis voor uw webshop met Hyvä

 • ✓ Pagespeed van minimaal 90

 • ✓ Verhoog uw conversie

 • ✓ Meer webshop bezoekers

Laten we samenwerken

Wij laten u graag weten wat de mogelijkheden voor uw webshop zijn.

  Wat is Hyva?

  Hyva is een basis thema voor Magento. Dat betekent dat deze als basis kan dienen om een maatwerk Magento webshop op te bouwen. Uiteraard zijn er meerdere basissen waaruit gewerkt kan worden, maar er is geen ??n basis die de snelheid van Hyva kan evenaren. Daarnaast voldoet het aan alle eisen die Google stelt en gaat het verwerken van de opmerkingen van Google een stuk makkelijker.

  Waar een pagespeed van Magento zelf, Luma, vaak rond de 60-70 ligt, scoort Hyva met gemak een pagespeed van 90-95 zowel op mobiel als dashboard.

  Hyva theme logo

  Hogere conversie

  Dat de pagespeed een belangrijk onderdeel is van uw webshop zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn. Elke seconde kost klanten. Om deze reden hamert Google ook zo erg op de pagespeed, zeker als het gaat om webshops. Gelukkig heeft Hyva? de oplossing gevonden om de pagespeed van uw website te versnellen.

  Doordat uw webshop snel is zal de rebounce rate van uw webshop een stuk lager zijn en de conversie op de webshop stijgen.

  Meer bezoekers

  “Doordat de pagespeed van uw webshop zo hoog is zal Google uw webshop automatisch beter beoordelen. De webshop zal hoger in de rankings binnenkomen en sneller zijn dan uw concurrent. Dit zal u merken in de gemiddelde positie van de webshop. En zoals u weet: hoe hoger u komt in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers u zal krijgen.”

  Meer informatie nodig?


  Plan dan nu een belafspraak in en wij vertellen jou graag meer over de kansen die we samen met Hyvä kunnen creëren.


  Testimonials

  “De koppeling met Bol.com bleek al heel snel de juiste keuze,”
  bevestigt Nick van Pollmann.
  “In slechts een paar maanden tijd hebben we onze online omzet met ruim 400% zien toenemen.”

  Nick Pollmann, servies.nl

  "We werken al vele jaren samen met Younify en stellen het zeer op prijs dat we zo'n betrouwbare en professionele partner hebben. We hopen dat onze samenwerking verder zal blijven groeien."

  Natalia Goncharenko, Amasty

  "Dankzij Younify hebben we onze online ambities kunnen vormgeven."

  Rogier Gulicher, Hobo HiFi
  X