fbpx Welch Allyn - Younify - E-commerce specialist

Welch Allyn

Welch Allyn, onderdeel van Hillrom, is een van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige medische diagnostische instrumenten, zoals stethoscopen, ophtalmoscopen en bloeddrukmeters. Welch Allyn combineert inzichten uit de klinische praktijk met gerichte innovatie om oplossingen te ontwikkelen voor diagnose, behandeling en behandeling van verschillende ziekten. Het Amerikaanse bedrijf is actief in 26 landen en telt circa 2600 werknemers.

Welch Allyn was reeds op de Amerikaanse markt actief met een eigen webshop. Mede doordat wij ruime ervaring hebben met de Duitse regelgeving met betrekking tot ecommerce, heeft Welch Allyn zich voor het opzetten van een nieuwe Magento webshop in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland) tot Younify gericht.

Aan de hand van de styleguide van Welch Allyn heeft ons team een cleane en professionele Magento webshop ontwikkeld, waarbij de meer informatief georiënteerde corporate website naadloos overloopt in de webshop. Verder hebben we ervoor gezorgd dat Welch Allyns SAP-systeem aansluit op de nieuwe Magento omgeving, zodat voorraadbeheer en pricing centraal kunnen worden aangestuurd.

Omdat de webshop actief is in zowel Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, hebben we een Geo IP Switcher toegepast, waardoor bezoekers automatisch op de juiste website voor hun locatie terechtkomen. De speciale ‘Students Program Page’ maakt het aan de hand van speciale extensie mogelijk om medische studenten een aantrekkelijke korting aan te bieden.

Wij kunnen hetzelfde voor jouw webshop doen!

Sterker nog, als Magento e-commerce specialisten kunnen wij alles voor je regelen; vul gewoon het formulier in!

  Design

  Door Younify uitgevoerd design aan de hand van de Welch Allyn styleguide.

  'Students Program Page'

  Custom module voor het aanbieden van studentenkorting.

  Wet- en regelgeving

  Speciale aandacht voor compliance met betrekking tot de Duitse wet- en regelgeving.

  Geo IP Switcher

  Extensie om bezoekers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland automatisch naar de juiste website voor hun locatie te leiden.

  ERP integratie

  Centraal voorraadbeheer en pricing dankzij koppeling tussen Magento en het bestaande ERP-systeem (SAP).

  OneStepCheckout

  Gebruiksvriendelijk afrekenproces voor klanten om conversie te verhogen.

  Welch Allyn

  Home page

  Welch Allyn

  Category page

  Welch Allyn

  Product page

  Welch Allyn

  Checkout cart

  Welch Allyn

  OneStepCheckout page

  X