fbpx TopRC - Younify - E-commerce specialist

TopRC

TopRC is de grootste modelsportaanbieder in Nederland en België met een winkel in Uden van bijna 1000 m2 en inmiddels een goed lopende webshop. Door deze combinatie heeft TopRC altijd een groot aanbod radiografisch bestuurbare auto’s, boten, steppen, vliegtuigen, helikopters en drones op voorraad. Daardoor zijn de levertijden kort en de service snel en uitgebreid. Omdat ze toonaangevend specialist wil zijn, staat de organisatie klaar met veel deskundige informatie en advies. Deze kernwaarden wilde TopRC graag in de nieuwe webshop terugzien.

Als toonaangevend specialist op RC gebied staat het betrokken team klaar voor deskundige informatie en advies. Voor reparatie, testen van de producten en rijden op de enige indoor crawlerbaan van Nederland kunnen klanten langskomen in de winkel. Door de uitgebreide informatie, het benadrukken dat het personeel zelf alles uitprobeert en het uitgebreide en diepe assortiment met meerdere merken krijg je als bezoeker bevestigen de indruk dat dit bedrijf enorm gespecialiseerd en gepassioneerd is. De hoge kwaliteit vrijstaande foto’s onderstrepen de professionele uitstraling.

De webshop richt zich in eerste instantie op consumenten, maar ook zakelijke klanten hebben ook de optie om te bestellen. Hierover wordt het nodige online uitgelegd. Bestellen is redelijk eenvoudig en kan snel zonder, maar ook met een account. De RC specialist biedt veel verschillende manieren om te betalen die online uitvoerig worden uitgelegd. Zo kan de klant kiezen wat het beste bij hem past. Ook de actuele bestelstatus is online op te zoeken en kan de klant kiezen uit diverse bezorg- en ophaalmogelijkheden.

Extra veiligheid en betrokkenheid biedt het bedrijf met een heldere retour-, garantie- en reparatieregeling en diverse inruilmogelijkheden. Om nog meer betrouwbaarheid uit te stralen, wordt het sociaal bewijs in de vorm van klantenreviews op de juiste manier gepresenteerd. Ook het feit dat er een koppeling met de Facebook Community en social media kanalen is, draagt bij aan het vertrouwen en de conversie. Tot slot wekken de uitgebreide openingstijden van de winkel, klantenservice en diverse manieren om contact op te nemen ook dit vertrouwen op.

Wij kunnen hetzelfde voor jouw webshop doen!

Sterker nog, als Magento e-commerce specialisten kunnen wij alles voor je regelen; vul gewoon het formulier in!

  Koppeling reviews klanten voor sociaal bewijs

  Meerdere uitgebreide betaalopties

  Maatwerk template

  TopRC

  Home page

  TopRC

  Category page

  TopRC

  Product page

  TopRC

  Cart page

  TopRC

  Checkout page

  X