fbpx Solo Solis - Younify - E-commerce specialist

Solo Solis

Solo Solis is een Europese groothandel in zonnebrillen met een thuisbasis in het Nederlandse ‘s-Hertogenbosch. De innovatieve zonnebrillenimporteur is opgericht in 2015 door de makers van Cheapass Zonnebrillen, een van Europa’s grootste online verkopers van zonnebrillen. Ze verkoopt, levert en bezorgt innovatieve en moderne zonnebrillen wereldwijd. De B2B webshop is daarom meertalig gemaakt en biedt een breed scala aan betaal- en verzendopties.

In Nederland vindt het voorraadbeheer en het bedrukken van alle zonnebrillen met logoprint plaats. Daarnaast is er nog een kantoor in Shanghai, dat zich richt op styling en kwaliteitsaudits. Omdat Solo Solis zich vooral wil onderscheiden met een persoonlijke service, gebruiksvriendelijke winkelervaring en snelle levering is bij de ontwikkeling van de webshop vooral hierop gefocust. Zo is een account snel, veilig en makkelijk aan te maken, wat de drempel om te bestellen verlaagt en betrouwbaarheid uitstraalt.

Omdat het klantenbestand van deze zonnebrillengroothandel bestaat uit midden- en kleinbedrijven verspreid over de hele wereld is de website meertalig gemaakt. Ook is er te kiezen uit een brede selectie aan betaal- en verzendopties. Om het moderne en innovatieve collecties te onderstrepen, hebben we grote en hoogwaardige sfeerbeelden en hoge kwaliteit productfoto’s gebruikt. Tezamen met een goede, uitgebreide productinformatie helpt dit de klant een goede keuze te maken en de conversie te verhogen.

Er staat veel informatie online die de bezoekers op een logische manier op weg helpen. Zo kunnen bezoekers vooraf de verzendkosten en levertijd voor hun order, op basis van het land en aantal zonnebrillen, uitrekenen. Ook is er uitgebreid aandacht besteed aan een FAQ en de zoekfunctie. Op verschillende plekken op de website kan er op verschillende manieren en waarden gezocht en geselecteerd worden. Om de conversie nog meer te verhogen, is er een uitgebreid retourrecht, garantieregeling, een lage minimale bestelhoeveelheid en telefonisch uitgebreid bereikbare klantenservice.

Wij kunnen hetzelfde voor jouw webshop doen!

Sterker nog, als Magento e-commerce specialisten kunnen wij alles voor je regelen; vul gewoon het formulier in!

  MEERDERE LEVERING- EN BEZORGOPTIES

  De verschillende doelgroepen kunnen hun (met of zonder logo bedrukte) zonnebrillen bij deze groothandel op verschillende manieren geleverd en / of bezorgd krijgen. Het bedrijf bezorgt wereldwijd.

  KOPPELING WHATS APP EN GOOGLE

  Koppeling met Whats app om de klantenservice vragen te stellen. Ook koppeling met Google voor de reviews die als sociaal bewijs dienen.

  UITGEBREIDE EN VEILIGE BETAALOPTIES

  Om de klant nog servicegerichter te kunnen bedienen biedt de webshop een divers scala aan veilige betaalopties, van iDeal, credit card, bankoverboeking, PayPal & MisterCash tot Achteraf betalen via Billink.

  Solo Solis

  Home page

  Solo Solis

  Category page

  Solo Solis

  Product page

  Solo Solis

  Cart page

  Solo Solis

  Checkout page

  X