fbpx Shave Savings - Younify - E-commerce specialist

Shave Savings

ShaveShavings is een webshop in A-merk scheerartikelen met messcherpe aanbiedingen. Sinds de start in 2005 richt de webwinkel zich op het voordelig online verkopen van scheermesjes en andere scheerartikelen van topkwaliteit. Om goed gevonden te worden in Google is er veel aandacht besteed aan SEO en aansluitende content. Daarnaast is de drempel om te bestellen op diverse manieren erg laag gemaakt. Omdat er wereldwijd verkocht en bezorgd wordt, is de webshop meertalig gemaakt.

De eerste indruk van de webwinkel sluit aan bij wat ShaveSavings wil uitstralen. Met de acties en bijbehorende grote foto’s van de merken prominent in beeld is direct duidelijk dat het om topmerken tegen scherpe prijzen gaat. Wie wil daarna wil bestellen, ontdekt dat dit behoorlijk makkelijk en met veel voordelen gaat op deze site. Zo zijn er altijd week- en dagacties, maar ook spaaracties en een kadoservice en kan er zonder abonnement besteld worden. Hoewel de webshop zich focust op het creëren van een “Delightful Customer Experience” is er wel een aparte pagina ingeruimd om bedrijven als groothandel aan te spreken.

Daarnaast straalt de internationale webshop ook veel vertrouwen uit. Zo kunnen klanten kiezen uit wel 9 verschillende betaalmogelijkheden en biedt het bedrijf lage verzendkosten, een uitgebreid retourbeleid en een tevredenheidsgarantie. Dit wordt verder ondersteund door sociaal bewijs rechts naast het actieveld te presenteren. Overzichtelijk worden hier de belangrijkste kernwaarden van de webwinkel en de meer dan 250.000 tevreden klanten aangehaald. Door een koppeling te maken met waarderingssite Trustpilot kunnen potentiele klanten dit zelf nazoeken.

Ook staat er veel informatie online die de bezoekers op een logische manier op weg helpen. Zo kunnen bezoekers zich uitgebreid verdiepen in de verzendkosten, de veel gestelde vragen, levertijden en het gehele bestelproces. Op verschillende plekken op de website kan er op verschillende manieren en waarden gezocht en geselecteerd worden. Om de conversie nog meer te verhogen, worden er ook veel suggesties en combideals aangeboden en is er naast een uitgebreid retourrecht en garantieregeling ook een telefonisch uitgebreid bereikbare klantenservice.

Wij kunnen hetzelfde voor jouw webshop doen!

Sterker nog, als Magento e-commerce specialisten kunnen wij alles voor je regelen; vul gewoon het formulier in!

  Meerdere handige koppelingen

  Voor de online betalingen is er een overeenkomst gesloten en koppeling gemaakt met MultiSafePay. Dit is een beveiligd Internet platform dat elektronische betalingen voor bedrijven behandelt en garant staat voor een hoogste mate van veiligheid en optimaal betaalgemak. Om goed sociaal bewijs te verzamelen, is er een koppeling gemaakt met Trustpilot. Hier kunnen klanten hun beoordeling over de webwinkel geven.

  MEERTALIG

  Omdat ShaveSavings wereldwijd levert en bezorgt, is de webshop meertalig gemaakt.

  UITGEBREIDE EN VEILIGE BETAALOPTIES

  De webshop biedt maar liefst 9 verschillende enorm veilige betaalmethodes, van Klarna tot credit card, bankoverboeking, PayPal tot Achteraf betalen.

  Shave Savings

  Home page

  Shave Savings

  Search dropdown

  Shave Savings

  Category page

  Shave Savings

  Product page - In Stock

  Shave Savings

  Product page - Out Of Stock

  Shave Savings

  Product details - Daily Deal

  Shave Savings

  Cart Page

  Shave Savings

  Cart Page - Coupon

  Shave Savings

  OneStepCheckout page

  X