fbpx Pollmann sinds 1890 - Younify - E-commerce specialist

Pollmann sinds 1890

De webshop Servies.nl is onderdeel van Pollmann, een familiebedrijf dat al sinds 1890 bestaat. Naast de webwinkel heeft het bedrijf ook een winkel in de 7straatjes in het centrum van Arnhem . Binnen het familiebedrijf is inmiddels de vierde generatie Pollmann actief. Pollmann beschikt over ruim 129 jaar ervaring en biedt de grootste serviezen- en bestekcollectie van Nederland.

Voor Pollmann was het belangrijk dat de webshop als verlengstuk voor de fysieke winkel zou dienen. Daarom heeft Younify veel aandacht besteedt aan integreren van de winkel en webshop, bijvoorbeeld door het mogelijk te maken een online bestelling kosteloos af te halen in de winkel.

De webshop is ontworpen op basis van het Claue thema, waarbij er bij de migratie van Magento 1 naar Magento 2 veel aandacht is besteed aan het behouden van de SEO posities.

Daarnaast hebben we via Channable een koppeling met Bol.com gerealiseerd. Mede door deze koppeling heeft Servies.nl een omzetstijging van maar liefst 400% weten te realiseren.

Een Mailchimp intergratie zorgt er voor dat Servies.nl op een laagdrempelige en efficiënte manier haar nieuwsbrief-database kan laten groeien.

Migratie

Bij de migratie van Magento 1 naar Magento 2 is extra aandacht besteed aan het behouden van SEO posities.

Koppeling Bol.com

Via de Channable extensie is een koppeling met Bol.com gerealiseerd, waardoor een omzetgroei van 400% is bereikt.

Mailchimp

Koppeling met Mailchimp om de groei van de nieuwsbrief-database te stimuleren.

Design

Custom design op basis van het Claue thema.

Data Feed Manager

Eenvoudig producten exporteren naar online marktplaatsen en advertentieplatformen.

Fysieke winkel

Doordat de fysieke winkel sterk is geïntegreerd in de webshop, zorgt de online zichtbaarheid ook voor extra offline verkopen.

Pollmann sinds 1890

Home page

Pollmann sinds 1890

Category page

Pollmann sinds 1890

Product page

Pollmann sinds 1890

Pop-up page

Pollmann sinds 1890

About us page

Pollmann sinds 1890

Brands page

X