fbpx MAXIFLEUR-KUNSTPLANTEN - Younify - E-commerce specialist

MAXIFLEUR-KUNSTPLANTEN

Maxifleur Kunstplanten is een specialist in levensechte kunstplanten en levert haar producten door heel Europa. Met vier verschillende webshops (Nederlands, Engels, Frans en Duits) bedient Maxifleur zowel consumenten (B2C) als zakelijke klanten (B2B). Behalve een webshop met een zeer uitgebreid assortiment, bevat de website ook een omvangrijke virtuele showroom.

Bij de ontwikkeling van de Magento webshop voor Maxifleur, hebben we veel aandacht besteed aan het opzetten van de productpagina’s. Uitgebreide productinformatie en 3D-afbeeldingen van de producten helpen niet alleen om de klant een beter beeld te bieden van het product, maar komen ook de conversie ten goede. Een virtuele showroom maakt het daarnaast mogelijk om klanten op een speelse en toegankelijke manier kennis te laten maken met het volledige assortiment. Om te zorgen dat zowel consumenten, bedrijven als internationale klanten eenvoudig gebruik kunnen maken van de Maxifleur webshop, hebben we verschillende extensies geïnstalleerd. Voorbeelden hiervan zijn een speciale registratie portal voor B2B-klanten en een 0% btw weergave voor niet-btw-plichtige buitenlandse bedrijven. Daarnaast is via de module Cart2Quote een speciale offerte aanvraag-functie geïmplementeerd, waardoor klanten bij grote bestellingen op basis van de producten in de winkelwagen automatisch een offerte op maat kunnen aanvragen (RFQ). Om de webshop naadloos binnen de bedrijfsvoering van Maxifleur Kunstplanten in te passen, hebben we een koppeling tussen het Magento 2 platform en het bestaande ERP-systeem (Reeleezee) uitgevoerd.

Wij kunnen hetzelfde voor jouw webshop doen!

Sterker nog, als Magento e-commerce specialisten kunnen wij alles voor je regelen; vul gewoon het formulier in!

  Meertalig

  Met een meertalige website is Maxifleur in 4 landen dé specialist en al jarenlang marktleider voor levensechte kunstplanten.

  Augmented reality

  Augmented reality biedt de mogelijkheid om de kunstplanten in uw eigen omgeving tot leven te brengen.

  Pot-plant configurator

  Configurator die het mogelijk maakt om iedere plant in verschillende afmetingen met iedere pot te kunnen combineren.

  Koppeling Exact

  Koppeling naar een van de meest gebruikte boekhoudprogramma’s van Nederland. Realiseert inzicht in zaken, zoals je productie, relatie- en voorraadbeheer en urenregistratie.

  Koppeling Picqer

  Deze koppeling realiseert een soepel verlopende orderafhandeling in Picqer.

  Maatwerk design

  In tegenstelling tot veel Magento webshop's maakt het template van Maxifleur gebruik van een maatwerk design om zo het unieke DNA van dit mooie bedrijf over te nemen.

  Maxifleur-kunstplanten

  Home page

  Maxifleur-kunstplanten

  Category page

  Maxifleur-kunstplanten

  Product page

  Maxifleur-kunstplanten

  Cart page

  Maxifleur-kunstplanten

  Checkout page

  X