fbpx Extreme Intimo - Younify - E-commerce specialist

Extreme Intimo

Extreme Intimo is een hoogwaardig ondergoed- en nachtkledingmerk van Latona Tekstil uit Duitsland. Deze onvervangbare en zeer zacht aanvoelende kledingoplossing van hoge kwaliteit wordt verkocht in wel 9 verschillende landen: Servië, Kroatië, Slovenië, Montenegro, Bosnië, Macedonia, Rusland, Tsjechië en Duitsland. De webshop is daarom meertalig gemaakt en biedt een uitgebreid scala aan veilige betaalopties.

Bij de ontwikkeling van de internationale business-to-consumer webshop van Extreme Intimo zijn we uitgegaan van de belangrijkste kernwaarden van wat het kledingmerk wil uitstralen. Het kledingmerk is in 1992 opgericht met de overtuiging dat je prettig, vrij en tevreden in je vel voelen essentieel is. Geïnspireerd door schoonheid, familie, speelsheid en tederheid biedt het internationale label een onvervangbare kledingoplossing voor iedereen die alleen de hoogste kwaliteit en het beste wil. De webshop hebben we daarom ontwikkeld met veel oog voor een kwalitatieve uitstraling door het gebruik van grote en hoogwaardige sfeerbeelden.

De uitgebreide productinformatie en verschillende HR-beelden helpen de klant een goede keuze te maken en komen ook de conversie ten goede. Omdat de ondergoed- en nachtkledingcollecties uitsluitend gemaakt zijn van natuurlijke materialen is hier vooral de focus op gelegd. Daarnaast was de wens van het bedrijf uit Duitsland om ook vertrouwen en zekerheid in de modellen en de service te bieden. We hebben dit ondersteund door een uitgebreid scala aan verschillende en veilige betaalopties aan te bieden. Ook een snelle levering die vanaf 35 euro gratis is, een gratis retour binnen 14 dagen en een klantenservice voor vragen helpen hierbij.

MEERTALIG

Met een meertalige website positioneert Extreme Intimo zich als dé wereldwijde specialist voor hoogwaardige onderkleding met een zacht gevoel.

KOPPELING TRUSTPROFILE

Er is een koppeling gemaakt met een van de meest gebruikte tools om een webshop te controleren op betrouwbaarheid. De reviews leveren sociale bewijs waardoor klanten eerder geneigd zijn te kopen.

UITGEBREIDE EN VEILIGE BETAALOPTIES

Om de klant nog meer veiligheid en vertrouwen te bieden is ervoor gekozen een uitgebreid scala aan diverse veilige betaalopties aan te bieden. Zo kan de klant kiezen uit wel 8 verschillende betaalmogelijkheden – van Paypal tot Apple Pay, maar o.a. ook iDeal en Visacard.

Extreme Intimo

Home page

Extreme Intimo

Product page

Extreme Intimo

Cart/Checkout page

X