fbpx Magento Nearshoring? | Wij hebben de juiste oplossing.

Magento Nearshoring

Op 2 september kwam het UWV met een persbericht over de stijgende vraag naar ICT personeel.

De vraag naar ICT-personeel neemt dit jaar stevig toe, blijkt uit een onderzoek van UWV naar de werkgelegenheid in de ICT-sector. UWV verwacht mogelijke tekorten wanneer geen aanvullende maatregelen worden genomen. Het aantal vacatures in de sector loopt naar verwachting op naar 34 duizend in 2014, een stijging van twintig procent ten opzichte van vorig jaar.

Wij hebben sinds 2009 de software ontwikkeling voor Magento webshops ondergebracht in Servie. Deze Magento nearshoring oplossing levert onze klanten een groot aantal voordelen op:

  • Toegang tot ervaren & toegewijd personeel door lokale hoge werkeloosheid en zeer laag personeelsverloop.
  • Onze designers en ontwikkelaars hebben allemaal zeer veel ervaring: ze hebben niet een handjevol Magento webshops gemaakt, maar hebben gezamenlijk al jaren gewerkt aan een imposant portfolio van ruim 200+ Magento webshops.
  • Het is voor onze Servische collega’s geen probleem zich in te leven in de Nederlandse cultuur, manier van communiceren en project vereisten. Dit in tegenstelling to bijvoorbeeld and ‘offshore’ locaties zoals India en China.
  • Door de goede verbinding tussen Nederland en Servië is het geen probleem om, waar nodig, programmeurs op locatie in Nederland te hebben.
  • De kostenstructuur van onze organisatie zorgt ervoor dat wij hoge kwaliteit kunnen leveren voor een interessante prijs.

 

Bent u op zoek naar Magento software ontwikkeling met een hoge kwaliteit voor een interessante prijs? Neem dan contact met ons op.

X