logo

Klant: RECAP Footwear

Industrie: Schoeisel

Plaats: Amersfoort

Over de klant: RECAP schoeisel is een bedrijf met een 14-jaar lange traditie. Hun aanbod kenmerkt altijd de nieuwste collecties en meest populaire merken. Gemaakt voor jonge en proactieve personen, biedt deze webshop een geweldige klantenervaring met een gebruiksvriendelijke en transparante productnavigatie.

Maatwerk: Deze webshop trekt klanten aan met aangepaste “Aanbieding” of “Nieuw” stickers op de productpagina en homepage. Het navigatiesysteem helpt bezoekers hun zoektocht volledig aan te passen. RECAP is een multi-store, omdat het producten van verschillende schoeisel leveranciers biedt. Younify heeft een social media delen optie op elk product pagina ontwikkeld, alsook marketing componenten, zoals Google AdWords integratie met Google Analytics.

Design: Geoptimaliseerd voor de doelgroep, geeft RECAP schoeisel het gevoel van positieve energie en een perfecte product-klant overeenkomst.

Extensies: De RECAP webshop maakt gebruik van de Magento ACA extensie die voor de productinvoer zorgt, maar ook configureerbare producten creëert die zijn aangesloten op de voorraden. Andere gebruikte extensies:

  • Dagelijkse aanbieding extensie: de kracht van dagelijkse aanbieding promoties in Magento
  • Gratis geschenk extensie: een beloningsprogramma op basis van bepaalde regels voor winkelwagens
  • Amasty Layer Navigation Pro: geavanceerde product filtering & navigatie
  • Wyomind data feed manager: een Magento product exporteren naar alle shopping-engines of marktplaatsen

Extensies

  • Magento ACA koppeling