fbpx Solis Benelux - Younify - E-commerce specialist

Solis Benelux

Solis is een van Zwitserlands bekendste fabrikanten en aanbieders van elektrische apparaten. Het bedrijf staat niet alleen bekend om haar innovatieve keuken- en koffiemachines, maar biedt ook een ruim assortiment aan ventilatoren, luchtreinigers en haardrogers. Met meer dan 100 jaar ervaring staat Solis garant voor kwaliteitsproducten, waarbij gebruiksvriendelijkheid, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Bij de ontwikkeling van het Magento 2 platform voor Solis Benelux, heeft Younify veel aandacht besteedt aan het integreren van Solis’ bestaande retailernetwerk.

Klanten kunnen producten direct bij Solis aanschaffen, maar dankzij een custom Hatch extensie kunnen bezoekers ook doorklikken naar online retailpartners zoals Bol.com, CoolBlue en Mediamarkt. Daarnaast hebben we een krachtige store locator in de webshop geïntegreerd.

Binnen het ontwerp van de webshop is veel aandacht besteed aan beleving: de categoriepagina’s bevatten veel foto’s, video’s en verhalen, terwijl veel productpagina’s zijn verrijkt met recepten en/of product- en demovideo’s.

Om de webshop naadloos binnen de bedrijfsvoering van Solis Benelux in te passen, hebben we een koppeling tussen het Magento 2 platform en het bestaande ERP-systeem (OPACC) en WMS geïmplementeerd.

Na de succesvolle samenwerking met Solis Benelux, heeft Younify ook opdracht gekregen om de Zwitserse webshop naar het nieuwe Magento 2 platform te migreren.

Beleving

Veel aandacht voor beleving en branding via custom thema.

Hatch

Custom Hatch module om direct vanuit de webshop door te linken naar online retailpartners.

Navigatie

Bezoekers vinden moeiteloos de producten waar zij naar op zoek zijn dankzij de geavanceerde productfilters en navigatieopties.

Integratie

Gestroomlijnde bedrijfsvoering door koppeling tussen Magento en het bestaande ERP-systeem (OPACC) en PostNL verzendsysteem.

Data Feed Manager

Eenvoudig producten adverteren op advertentieplatformen dankzij de automatische Wyomind product feed.

Store Locator

Krachtige store locator met uitgebreide filtermogelijkheden geïntegreerd in webshop.

Solis Benelux

Home page

Solis Benelux

Foodlab page

Solis Benelux

Home page details/footer

Solis Benelux

Main menu

Solis Benelux

Product page

Solis Benelux

Product details

Solis Benelux

Category page / filter

Solis Benelux

Product inspiration page

Solis Benelux

Checkout page