OneStepCheckout voor Magento webshops nu met adres check

PERSBERICHT: Younify en Webservices.nl bundelen krachten voor check-out op Magento platform

Webshops die gebouwd zijn op het Magento platform maken steeds vaker gebruik van de populaire OneStepCheckout. Younify heeft in samenwerking met Webservices.nl de adres check mogelijk gemaakt binnen deze module. Deze check vergemakkelijkt de invoer van adressen en vermindert het aantal postretouren aanzienlijk.

Meer conversie in bestelproces
Bij het kooptraject in een webwinkel moeten nogal wat stappen worden doorlopen: registreren, factuuradres, verzendadres, verzendwijzen kiezen, betaalwijze kiezen. Met de OneStepCheckout worden alle gegevens en keuzes voor de klant overzichtelijk op een scherm getoond. Het is bewezen dat het de conversie verhoogt met enkele procenten.

Adres check verhoogt conversie, vermindert postretouren
Om het aantal klanten dat het aankoopproces succesvol doorloopt nog verder te laten stijgen, kan vanaf deze week de adres check van Webservices.nl aan deze module worden gekoppeld. Klanten hoeven bij het registratieproces alleen maar postcode en huisnummer in te vullen, waarna de straat en woonplaats automatisch worden aangevuld. Door deze add-on wordt het voor de klant makkelijker gemaakt om een aankoop te doen en tegelijkertijd is de webshopeigenaar verzekerd van een volledig en correct adres. Het percentage postretouren daalt hiermee aanzienlijk.

Emile Koolstra van Younify: ‘Wij zijn altijd op zoek naar manieren om de conversie (verkopen) van webshops te verhogen. Eén van de meest cruciale pagina’s als het gaat om de conversie van uw webshop is de checkout pagina: de pagina waarop klanten hun bestelling afrekenen. Uit onze gegevens blijkt dat ongeveer 70% van de klanten tijdens dit proces afhaakt. Younify is officieel partner van OneStepCheckout, een bedrijf dat een oplossing heeft ontwikkeld waarmee dit aankoopproces significant eenvoudiger wordt. De nieuwe adres check van Webservices.nl maakt deze checkout optimaal voor het behalen van optimale resultaten.’

Over Webservices.nl
Webservices.nl is een full service dienstverlener op het gebied van online verrijking en validatie van data. Sinds de oprichting in 2004 heeft Webservices.nl meer dan 10.000 gebruikers. Het valideren van data is mogelijk met verschillende gegevens, waaronder informatie over adressen, bedrijven, geografische coördinaten, kadastrale informatie, kredietwaardigheid van consumenten en bedrijven en voertuigdata.

Over Younify
Younify is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webwinkels op basis van de Magento Commerce software. Naast de creatieve en technische ontwikkeling van Magento webwinkels levert Younify ook zakelijk advies omtrent online verkoop en management om zo een complete e-commerce partner te zijn voor het MKB. De Adres check voor de OneStepCheckout is te bestellen via younify.nl.