Als webshop eigenaar wil je zoveel mogelijk relevante bezoekers. En uiteraard moet dit een hoog rendement opleveren, zoveel mogelijk verkopen tegen een zo laag mogelijke investering. Dit is nog steeds goed mogelijk, mits je online marketing professioneel uitgevoerd wordt. Webshop marketing uitbesteden is dan een goede optie.

Offerte aanvragen

Online marketing met resultaat?

Er zijn heel erg veel verschillende methodes om relevantie bezoekers te verkrijgen. De meeste heb je vast al wel van gehoord of wellicht al mee gewerkt. Je hebt logischerwijs met een bezoek aan onze site het idee dat je toch meer bezoekers en rendement kan behalen dan nu het geval is.

Waarom je webshop marketing uitbesteden aan ons?

Het is erg belangrijk om de web Analytics goed ingesteld te hebben voor zeer nauwkeurig inzicht van je prestaties en het bezoekersgedrag. Hier beginnen wij mee, wij zorgen ervoor dat zowel jij als wij exact weten wie je bezoekers zijn, wat zij doen en waarom zij wel of niet een klant worden. Nu wij meer van je webshop prestaties en je bezoekers weten kunnen we je ontwikkelaar indien nodig aansturen de shop nog verder te verbeteren. Vervolgens gaan wij je bezoekersbronnen uitbreiden en zorgen voor meer en nog relevantere bezoekers.

Werkwijze uitgelegd

Wij starten altijd met een goed gesprek om meer te weten te komen over je bedrijf, webshop, doelgroep en doelstellingen. Wij verzenden een uitgebreid intake formulier en stellen ondertussen je web analytics in zodat er goed gemeten kan worden. Vervolgens meten en analyseren wij je prestaties, de bezoekersbronnen en het bezoekersgedrag. Als wij weten waar de sterke en zwakke punten en de kansen en bedreigingen van je webshop liggen gaan wij voor u aan de slag. Je ontvangt altijd een strategie met een plan van aanpak zodat je weet wat je kunt verwachten. Je ontvangt tussentijds update en rapportages over onze werkzaamheden en de prestaties van ons en van je webshop.

Nog niet overtuigd om contact op te nemen?

Onze veel gebruikte uitspraak; “heb je succes, dan hebben wij dat ook” hebben wij niet voor niets. Als wij geen verbeterd rendement opleveren blijf jij niet met ons samenwerken, en een langdurige samenwerking is juist waar wij voor staan. Wat wij bij Younify doen is geen hogere wiskunde, online marketing kan iedereen wie er veel tijd voor over heeft en er elke dag mee bezig is. Het verschil dat wij voor al onze opdrachtgevers maken is dat wij met ons team elke dag mee bezig zijn, alle up to date kennis in house hebben en daardoor zeer snel en efficiënt je marketing kunnen uitvoeren en blijven optimaliseren. Wacht niet langer en haal het maximale uit je webshop.

Aantal checkpunten of je website of webshop rendementvol is

  1. Je kunt meten hoeveel procent van je bezoekers klant wordt of contact op neemt
  2. Dit percentage ligt boven de 1,5%
  3. Je weet per advertentiekanaal wat je inkomsten zijn en wat dit oplevert
  4. Je hebt inzicht in alle verkeersbronnen en wat hiervan de zwakke & sterke zijn
  5. Je weet welke zoekwoorden de meeste aanvragen of verkopen opleveren
  6. Met een aantal van deze zoekwoorden heb je topposities in Google
Als je al deze punten positief kan beantwoorden dan heeft een goede online marketing. Kun je dit niet dan valt er nog veel te winnen!