Offerte aanvragen

Online marketing met resultaat?

Als ondernemer of marketingmanager wil je zoveel mogelijk relevante bezoekers. En uiteraard moeten deze een hoog rendement opleveren. Zoveel mogelijk bezoekers moeten je producten of diensten afnemen en dit tegen een zo laag mogelijke investering. Dit is goed mogelijk, mits je online marketing professioneel uitgevoerd wordt. Is dit niet het geval dat is online marketing uitbesteden een goede optie. Er zijn heel erg veel verschillende methodes om relevantie bezoekers te verkrijgen. De meeste heb je vast al wel van gehoord of wellicht al mee gewerkt. Je twijfelt mogelijk nog of je nu wel een goed rendement behaald met je webshop of website.

Aantal checkpunten of je website of webshop rendementsvol is

  1. Je kunt meten hoeveel procent van je bezoekers klant wordt of contact op neemt
  2. Dit percentage ligt boven de 1,5%
  3. Je weet per advertentiekanaal wat je inkomsten zijn en wat dit oplevert
  4. Je hebt inzicht in alle verkeersbronnen en wat hiervan de zwakke & sterke zijn
  5. Je weet welke zoekwoorden de meeste aanvragen of verkopen opleveren
  6. Met een aantal van deze zoekwoorden heb je topposities in Google
Als je al deze punten positief kan beantwoorden dan heb je al een goede online marketing. Kun je dit niet dan valt er nog veel te winnen.

Waarom online marketing uitbesteden aan Younify?

Wij gebruiken regelmatig de uitspraak; ‘heb je online succes, dan hebben wij succes’. Dit is niet voor niets, als onze diensten geen meerwaarde opleveren voor je organisatie dan blijf je niet met ons samenwerken. Wij gaan dan ook altijd voor maximaal resultaat.

Wat doen wij dan voor je?

Wij meten en analyseren je verkeersbronnen, je website prestaties en het bezoekersgedrag. Wij verbeteren waar mogelijk het huidige rendement en maken een plan van aanpak. Vervolgens starten wij met de marketing voor je website of webshop. Het liefst genereren wij zo veel mogelijk relevante bezoekers middels gratis kanalen, denk aan Social Media en de zoekmachine Google. Hiernaast zetten we ook vaak AdWords campagnes op met een zo hoog mogelijk rendement voor een snelle omzetboost.

Nog niet overtuigd?

Uiteraard is contact met ons volledige vrijblijvend, echter kan het zijn dat je al negatieve ervaringen hebt met online marketing bureaus. Helaas komt dit vaker voor, om te laten zien dat wij echte specialisten zijn voeren wij gratis en vrijblijvend een check uit van je huidige prestaties, de sterke & zwakke punten en de kansen & bedreigingen. Wacht niet langer en haal het maximale uit je website.