M-commerce informatie

Direct contact, bel dan 026 700 9750

Consumenten worden steeds mobieler en verwachten meer. Younify ondersteunt u in de stap naar m-Commerce door uw webshop effectief aan te passen aan de behoeftes van deze ontwikkelende doelgroep.

Magento Mobile / m-commerce

Magento mobileOnline aankopen doen via je mobiele toestel, dat is de toekomst. Speel hier direct op in door samen met ons uw webshop klaar te maken voor m-Commerce. Als uniek medium biedt m-Commerce vele mogelijkheden voor uw winkel en wij kunnen u helpen hiervan te profiteren. U heeft al een m-Commerce shop vanaf €1950,-. Younify heeft in samenwerking met PayPal een unieke mobiele omgeving opzet voor 9straatjesonline. Lees op NUzakelijk meer over het resultaat.

 

Enkele van onze m-commerce Magento webshops

(bekijk de webshop op uw mobiel om het resultaat te zien)  

Mobile Commerce (m-Commerce)

Mobile Commerce is het kopen van goederen en diensten via een mobiel toestel zoals een smartphone of een tablet. Een nieuwe, maar wel sterk groeiende markt. Het wordt verwacht dat tegen 2014 bijna één derde van de Europeanen gebruik zal maken van mobiel Internet, en cijfers betreffende de groei van m-Commerce voorspellen een groei van bijna 50% voor 2014 (bron: Mobile Commerce Daily). m-commerceConsumenten worden dus steeds mobieler en wensen een Internet omgeving die daarop inspeelt. Winkelen via mobiel Internet resulteert dan ook in andere verwachtingen bij deze nieuwe consumentengroep dan winkelen via een desktop. Een website moet gebruiksvriendelijk zijn met onder andere het kleine scherm, variërende locatie en constante toegang in gedachten, waaraan een ‘conventionele’ desktop website simpelweg niet voldoet. Hier komt Younify in beeld. Wij kunnen u helpen uw webshop op een effectieve manier geschikt te maken voor mobiel gebruik. Tijdens dit proces fungeren wij als sparringpartner, wij staan in constant overleg zodat onze strategie en uw doelen op elkaar kunnen worden afgestemd. Daarbij verliezen wij uw kernwaarden niet uit het oog, zodat mobiele en desktop webshop naadloos op elkaar aansluiten.

Voordelen mobile-commerce

  • Mobile Commerce fungeert als extra medium waardoor uw bereik naar consumenten vergroot wordt.
  • Younify helpt u uw mobiele webshop naadloos te integreren in het geheel.
  • Uw webshop is te allen tijden beschikbaar, waar de consument zich ook mag bevinden.
  • Doordat het aankoopproces dichter bij de consument komt te staan, verhoogt het de aankoopervaring.
  • Aankopen via mobiel Internet worden vaak sneller voltooid en zijn daarom aantrekkelijker voor consumenten.
  • Consumenten kunnen uw merk ook buiten openingstijden ervaren, waardoor u dichter bij de consument komt te staan.
  • Mobiele consumenten kopen vaker meerdere producten tegelijk, wat het mobiele winkelen erg effectief maakt.