Ledlampen

Klant: Ledlampendirect
Industrie: Electronica
Plaats: Wageningen

Over klant
Ledlampendirect, een webshop van een team enthousiaste ledpassionisten, dat hebben wij met plezier gedaan. Een ledstore die in no-time is uitgegroeid tot een van de grootste van Nederland en België.

Het onderscheidende vermogen van topkwaliteit tegen een scherpe prijs en ondersteund door echt vakkennis, was de juiste match met Younify. We hebben voor Ledlampendirect de volledige webshop mogen ontwikkelen, en ondersteunen hen, na jaren nog steeds. Zowel op technisch als marketing vlak..

Gebruikte extensies
Naast gebruikelijke payment extensies hebben wij specialistische koppelingen ontwikkeld en ingezet. Wij hebben de koppeling met toppak aan Magento ontwikkeld waardoor de fullfilment volledig geautomatiseerd met Magento werkt.

Om de mooiste facturen en pakbonnen te kunnen hebben, is gebruik gemaakt van Aitoc’s Costumer Order Pro. Om de conversie zo optimaal mogelijk te maken hebben wij One step checkout ingezet. Als extra sales generator ofwel verkeersbron is de webshop gekoppeld aan Google shopping.
We hebben om de shop zo snel mogelijk te laten werken de hosting en de shop volledig geoptimaliseerd op snelheid, dit vindt Google namelijk ook erg leuk, wat resultaat in betere scores.

Over het design
Het ontwerp van de webshop is op basis van een strakke en duidelijke functionaliteit. De gehele webshop draait om direct kunnen vinden wat de consument en b2b klant zoekt. De kleurensetting straalt rust uit, de neutrale groene kleur onderstreept de energiezuinigheid van de producten.