fbpx Careers - Younify - E-commerce specialist

missie & visie

 • onze missie
 • onze visie
 • waarden die wij verenigen en bewonderen
Lees meer

werken bij ons?

 • wij zijn trots op
 • onze mensen.
Lees meer

wij nemen aan

 • kom bij ons team
Lees meer

Onze missie

De missie van Younify is om haar klanten te helpen in de steeds veranderende e-commerceomgeving door hoogwaardige Magento-winkels te ontwikkelen en te ondersteunen.

Onze visie

Wij willen de favoriete Magento-partner zijn over een langere periode van tijd voor onze klanten en de geprefereerde werkgever voor ons toegewijd team van professionals.

Waarden die we verenigen en bewonderen :

In Younify richten we ons op twee dingen: de mensen en het werk. Deze ongrijpbare kwaliteit wordt een fit genoemd. Alle mensen worden evengoed erkend en gewaardeerd voor hun werk en toewijding. Anderzijds zorgen we goed voor de mensen die we inhuren, en kiezen we degenen met de kernwaarden die wij bewonderen:

Teamwork

Professionaliteit

Loyaliteit

Vertrouwen

Respect

Toewijding

Uitdagingen accepteren

In Younify, success is measured in the terms of the success of our clients. Whether it is about Magento products, services or support we constantly deliver leading solutions. Younify provide all that thanks to our talented and strongly dedicated team, so we take care of our employees giving them opportunities for advancement, learning and development. What we have is a flexible and collaborative environment where passionate individuals work and develop as a cohesive team. In our company, we achieved to maintain a culture, which demonstrates values and high ethic as well as makes the employees feel appreciated, supported and proud of their work.

more... SAŠA SIMONOVIĆ,CEO

We are committed to deliver the best Magento Commerce shops. Our experienced team will help you succeed in the continuously changing e-commerce landscape. With our custom developed designs & strong development team we are always ready to take on your challenge!

more... EMILE KOOLSTRA, Owner

waarom werken bij ons?

Younify is niet alleen een bedrijf, maar ook een geweldig team en een geweldige cultuur waarin mensen worden behandeld als mensen en waardige werknemers. We groeien, ontwikkelen en voelen ons als een team. Medewerkers mogen hun eenheid openlijk uiten, zich geaccepteerd voelen, thuis voelen en door integriteit worden ondersteund.

team of educated and trained
Magento professionals

excellent communication
and customer service

we always deliver more
and don't complain about it :-)

Younify is, officially, part of the
worldwide Magento community

12+ years clients
in the Nederlands

we are recognized as leading
Magento dev company in RS

our team is very
open and outgoing

we take care of people &
good atmosphere

Younify strongly encourages
continuous pro dev

Travelling together, visits to conferences, socializing after work, company’s apartment on the sea-side, lots of fun and team-building activities as well as the possibility of training and professional advancement are just some of the benefits which we offer our employees, with the vision to grow and develop together.

wat wij onze medewerkers bieden

Goede bedrijven weten dat investeren in medewerkers zorgt voor professionaliteit en tevredenheid van werknemers, omdat tevreden professionals degenen zijn die het bedrijf laten groeien. Younify, weet dit niet alleen maar past het ook toe op het een maximaal niveau dat waarde toevoegt aan hun ontwikkeling, motivatie, tevredenheid, persoonlijke groei en doorgroeimogelijkheden. We doen er alles aan om het beste in mensen naar boven te halen en de medewerkers in staat te stellen hun grootste potentieel te laten zien.

– Uitdagende werkomgeving met gemotiveerde en enthousiaste experts
– Appartement aan zee in Griekenland, voor werknemers en hun gezin
– Een jaarlijks verlof van ten minste 21 vrije werkdagen
– Betaald verlof (naast het aanhouden van alle feestdagen, is er ook betaald verlof voor moederschap en vaderschap, huwelijk, verhuizen, bloed geven, ziekte en andere moeilijke levensomstandigheden)
– Geweldige locatie in het stadscentrum
– Aangezien wij koffieliefhebbers zijn, kunt u uw favoriete smaak kiezen uit de vele verschillende soorten die wij aanbieden, en u kunt ervan genieten op een balkon.
– Mogelijkheid om naar het buitenland te reizen voor klantenbezoeken en conferenties
– Samen ontwikkelen in een geest van wederzijds voordeel en veel plezier
– Leuke sfeer waarin je jezelf kan zijn en geaccepteerd wordt
– Marktconform salaris
– Mogelijkheid voor een vast contract
– Onboarding-programma, zodat u zich snel en gemakkelijk kunt aanpassen aan ons team
– Gelegenheid om te leren en een Magento-certificaat te krijgen
– Geweldige tijd met het Younify-team in Teambuilding-activiteiten
– Veel interessante conferenties bezoeken met collega’s

ONS TEAM

22

all

7

management

5

frontend

4

backend

3

marketing

3

others

onse bijdragen

Als bedrijf erkende Younify het belang van het helpen van de lokale gemeenschap vanaf het allereerste begin. Daarom reageren we op bijna elke oproep om hulp of deelname aan activiteiten voor het goede doel. In 2016 en 2017 namen we deel aan een basketbaltoernooi voor het goede doel om de lokale scholen te ondersteunen bij de herbouwingen. Omdat we de toekomst in e-commerce erkennen, erkennen we ook dat het helpen van elkaar en onze gemeenschap ook deel uitmaakt van een heldere en sterke toekomst waarnaar we streven. Onze teamleden zijn niet alleen experts in hun werk; het zijn enorme humanitairen, regelmatige bloeddonoren voor vele jaren en geweldige mensen met een groot hart.

We geven vooral om jongeren in onze stad, daarom ondersteunen we elk jaar “ITU’s Girls in ICT Day”. ITU’s Girls in ICT Day-initiatief is een wereldwijde inspanning om meisjes en jonge vrouwen aan te moedigen studies en loopbanen in informatie- en communicatietechnologieën (ICT) te overwegen. Op ‘ICT Day’ verwelkomen we jonge meisjes in Younify en ontmoeten ze onze werkende vrouwen die met succes omgaan met ‘mannelijke’ beroepen.

Naast de zorg en aandacht voor jongeren, bieden we de mogelijkheid aan degenen die de kennis hebben, maar niet de praktische ervaring om deze dan op te doen binnen onze veilige omgeving. We zijn bereid om jonge getalenteerde mensen te helpen die geen ervaring hebben met IT-bedrijven. Vaak kunnen geweldige- en out-of-the-box – ideeën worden verkregen van jonge geesten die de werkgeest van het team opfrissen en nieuw enthousiasme in onze werkomgeving brengen.

REFERENTIES VAN WERKNEMERS

Younify is een plek waar je kunt werken en groeien met zeer ervaren IT-professionals. Het bedrijf heeft een gezonde werksfeer met een geweldig dynamisch team. Alle collega's zijn vriendelijk en werken allemaal als een samenhangend team. Als er een probleem is, werken we er allemaal samen aan, zonder excuses. Ik heb mijn Magento kennis en Engelse taal dagelijks verbeterd door communicatie met klanten. Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, worden alle prestaties hier zeker opgemerkt en beloond.

Nenad Cvetković, Magento AllRound Developer

Evolutie is de afgelopen 11 jaar het belangrijkste principe van succes geweest en we zijn van een klein e-commerce bedrijf veranderd naar een belangrijke Magento speler met een gediversifieerde portefeuille van e-commerce diensten waarmee we tegemoet kunnen komen aan de behoeften van bedrijven van alle soorten en maten. Het is inmiddels 7 jaar geleden dat bij Younify ben gestart en de reis was als niets dat ik me had kunnen voorstellen. Eén grote goudmijn van kennis, leren van positieve en behulpzame mensen die mij de kans gaven om projecten en taken uit te voeren.

Vladimir Perić, Support Manager

Sinds ik in 2018 als Magento Frontend Developer bij Younify kwam, ben ik niet alleen omringd door briljante, vriendelijke en getalenteerde mensen, maar heb ik veel kansen gekregen voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei. Younify verenigt een team van professionals en als iemand die altijd graag nieuwe dingen wil leren en mezelf wil verbeteren, weet ik dat ik op de juiste plaats ben!

Marko Pantić, Magento Frontend Developer

Je webshop moet onderscheidend, uniek en functioneel zijn tussen alle andere winkels die er zijn. Met onze kennis en ervaring probeert ons team uw bedrijf online succesvol te maken. Van de homepage tot de productpagina en de kassa plotten ik de customer journey uit met als resultaat een moderne e-commerce webshop. We passen de lay-out van de pagina's aan om bezoekers en kopers de beste indruk te geven. Neem een kijkje op onze Portfolio-pagina en ontdek zelf ons creatieve potentieel.

Dragan Vidanović, Designer

SOLLICITATIE PROCEDURE

WIJ ZOEKEN MENSEN

Geef ons een reden om jou aan te nemen :)
Waarom ben je geïnteresseerd in het werken met ons, wat zijn je meest relevante vaardigheden, ervaringen etc.

MAGENTO FRONTEND DEVELOPER
MAGENTO BACKEND DEVELOPER
UNSOLICITED

MAGENTO FRONTEND DEVELOPER

YOUR TASKS ARE

 • Development of new Magento themes
 • Unique design implementation into custom Magento themes
 • Use GIT VCS during development
 • Record activities in internal tracking system
 • Follow Coding standards

WHAT YOU HAVE

 • Excellent knowledge of HTML5, CSS3
 • Experience with SASS/LESS; Bootstrap, Foundation
 • Excellent knowledge of PHP and JavaScript
 • Good knowledge of vanilla JS, knockout.js, React.js, Redux
 • Excellent English knowledge and communication skills
 • Experience with VCS (version control systems)
 • Experience with Magneto projects is an advantage

WHAT WE OFFER

 • Challenging working environment with lots of highly motivated and enthusiastic experts
 • Developing together in a spirit of mutual benefit and lots of fun
 • Possibility for a permanent contract
 • Great location in the city center
 • Family atmosphere where you are allowed to express your unity openly, feel accepted as at home and be supported by integrity
 • Great time with Younify team in Team building activities
 • Your application will be collected in our candidate base and as soon as we start selection process, all applicants will be contacted.

   Attach files ( resume, portfolio, recommendation letters...) *