Logo

Klant: Bedrijfsstempels.nl

Industrie: Productie

Plaats: Someren

Over de klant: De naam van de webshop geeft duidelijk aan dat bedrijfsstempels.nl een winkel is, waar u met lasermachines gemaakte stempels, waardoor de hoogste productkwaliteit gegarandeerd is, kunt aanschaffen. De webshop is duidelijk gestructureerd met gedetailleerde productlijsten in de linker balk.

Maatwerk: Het unieke van deze e-commerce winkel is de stempel configurator. Deze op JavaScript gebaseerde module maakt het voor bezoekers van de site mogelijk om hun eigen bedrijfsstempels te ontwerpen en te bestellen.

Design: Wat een webshop design nog aantrekkelijker maakt is een speciaal ontwikkeld mobiel thema, dat vanaf elk apparaat meer weergaven en bestellingen biedt. Het design van de shop is erg duidelijk met aantrekkelijke kleuren.

Extensies: Bedrijfsstempel maakt hun online business makkelijker met de volgende extensies:

  • CMS and configurator migrator: een configurator migratiecomponent: alle veranderingen in de ontwikkeling worden genoteerd en zijn eenvoudig te beheren (Genmato)
  • Fooman’s PDF customizer: eenvoudige aanpassing van de Magento factuur, bestelling, levering en creditnota’s PDF-documenten